Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
válasz
Neovenator #28 üzenetére
Én is tisztában vagyok vele, hogy hatékonyabb, de egyszerűen ebben a házban (DH101 - fekvő htpc) "másképp" érvényesülnek a dolgok. Az a két hátsó kis 6cm-es venti, amit gyárilag ráraktak, nemigen viszi ki megfelelően a meleget a házból, csere után sem lett sokkal jobb a helyzet.
Nálam a táp kintről szív friss levegőt az első pillanattól kezdve. Minden létező variációt kipróbáltam már, de a leghatékonyabb hőfok és hang tekintetében a gyári elrendezésben nálam az, ha az első és hátsó befelé fúj, míg a 14cm-es procihűtő felfelé kitolja a meleget.
-
Coccer
tag
Ez házfüggő sajnos. Illetve a szellőztetésé. TT DH101-ben a Noctua NH-C12P SE14 hatékonyabb úgy, ha távoztatja a meleg levegőt a házból miközben átszívja azt a lamellák közt. (tehát nem az alaplap irányába fúj) Pár fok difi van csak, viszont a meleg távozásától a többi komponens is hűvösebb.
Tervezem a ház belsejének átalakítását, mert hiába van mindenhol minőségi venti, marad bent felesleges meleg...
Megnéznék egy tesztet róla, bár a venti légszállítása lehetne kicsit jobb. (bár ahová szánják, elégségesnek kell lennie)
ChRiS_RS: igaz, a 30 az már hangos, de PWM, és gondolom a legtöbben nem I7 4770K-t akarnak alá rakni miniITX-ben. De amúgy sajnos igazad van, viszont slim venti, vedd figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest