- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006 #26267 üzenetére
Próbálok segíteni, mivel máshonnan nem érkezett közben válasz, de én nem vagyok ismerős a Multimc-vel, se annyira a Fabriccal ha kézzel kell összerakni.
Nálad a Multimc maga adja hozzá a fabricot ha kéred, vagy neked kell hozzáadnod? Mert a fabric-api-xxyy.jar -t nem a mods könyvtárba kell rakni, hanem rá kell telepíteni az alap javás játékra, ha valamennyire is hasonlít a Forge-ra. Utána jön létre a mods könyvtár. A hibaüzenet is elsősorban ezt jelzi, nincs 0.43.1-es vagy újabb Fabric telepítve. Futtasd parancssorból a fabric-api-xxyy.jar -odat, vélhetően meg kell majd neki mondani, hogy hova szeretnéd rátelepíteni.
Az is lehet, hogy a Multimc régebbi fabricot tett csak fel neked.
Ha végig hülyeséget beszéltem, akkor elnézést. Amint géphez jutok, kipróbálom majd én is, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest