Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Akkor gondolom létezik hozzá normális filemanager is, meg egyszeri file-app társítás is megoldható (azaz: nem a standard hozzárendelt app nyitja meg, hanem akkor épp egy másik a file-t).
Innentől kezdve viszont a tárhelyvita midnen szinten baromság, még csak nem is szempont, mert ilyen szempontból a leginkább lényeges dolgot mindkét eszköz támogatja.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nem az a baj hogy nem fer el hanem egy merev lap van huzza a zsebemet, engem rohadtul zavar.
-
RaveForce
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
iPad, i4, Moto X, i6, keyboard?
kész mobiliroda 
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Azert ipad-ot kabatzsebben hordani nem kicsit proli-it-s. Jozan paraszti esszel belegondolhatnad hogy az bizony tetu kenyelmetlen, hacsak nem vagy 150 kilo es mar maga az elet kenyelmetlen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nekem yoga 500-am van, azon mar elegge rendben van a billentyuzet. Bar a 14"-os kijelzo 1,9 kg-al nem epp a 2-3 orat rohangaszok vele eszkoz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Desktop eszkozt senki nem visz magaval meeting roomba tudtommal.
@opr : Uzleti ultrabook a haverod.
-
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Igen, tudom, Én arra írtam, hogy így tudsz prezentálni úgy, hogy közben a mindennapi munkaeszközöd van veled, ami nagyon jól tud jönni váratlan kérdések esetén.

És a saját tapasztalatom az, hogy ilyenre a topmanagerek simán képesek. Mármint olyan kérdést feltenni, ami a büdös életbe eszedbe nem jutott volna, hogy konkrétan azon a meetingen bármilyen formában felmerül. Na ilyenkor ölni tudtam volna, hogy a mindennapi munkagépem legyen ott velem, mert ha más nem, a meeting végén 5percben, de valamit tudok mutatni is, nem csak beszélni róla.
-
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Most komolyan úgy gondolod, hogy úgy értettem, hogy szerencsétlenkedek egy pár "os kijelzővel?

Nyilván arról beszéltem, hogy valamilyen vezeték nélküli protokollon tükrözöm a kijelző képét a projektorra...
Azért van határa az egymás hülyének nézésének is.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Az orvost kihagytad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RaveForce
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
azért hozzátenném még a foglalkozásokhoz, a sztár DJ-t, és a hiper sikeres MLM ügynököt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kész mobiliroda 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)