- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Lord Sidious #118 üzenetére
Akkor gondolom létezik hozzá normális filemanager is, meg egyszeri file-app társítás is megoldható (azaz: nem a standard hozzárendelt app nyitja meg, hanem akkor épp egy másik a file-t).
Innentől kezdve viszont a tárhelyvita midnen szinten baromság, még csak nem is szempont, mert ilyen szempontból a leginkább lényeges dolgot mindkét eszköz támogatja. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #105 üzenetére
Nem az a baj hogy nem fer el hanem egy merev lap van huzza a zsebemet, engem rohadtul zavar.
-
RaveForce
veterán
válasz
Lord Sidious #107 üzenetére
iPad, i4, Moto X, i6, keyboard?
kész mobiliroda
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #103 üzenetére
Azert ipad-ot kabatzsebben hordani nem kicsit proli-it-s. Jozan paraszti esszel belegondolhatnad hogy az bizony tetu kenyelmetlen, hacsak nem vagy 150 kilo es mar maga az elet kenyelmetlen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #100 üzenetére
Nekem yoga 500-am van, azon mar elegge rendben van a billentyuzet. Bar a 14"-os kijelzo 1,9 kg-al nem epp a 2-3 orat rohangaszok vele eszkoz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
Desktop eszkozt senki nem visz magaval meeting roomba tudtommal.
@opr : Uzleti ultrabook a haverod.
-
opr
nagyúr
válasz
Lord Sidious #95 üzenetére
Igen, tudom, Én arra írtam, hogy így tudsz prezentálni úgy, hogy közben a mindennapi munkaeszközöd van veled, ami nagyon jól tud jönni váratlan kérdések esetén.
És a saját tapasztalatom az, hogy ilyenre a topmanagerek simán képesek. Mármint olyan kérdést feltenni, ami a büdös életbe eszedbe nem jutott volna, hogy konkrétan azon a meetingen bármilyen formában felmerül. Na ilyenkor ölni tudtam volna, hogy a mindennapi munkagépem legyen ott velem, mert ha más nem, a meeting végén 5percben, de valamit tudok mutatni is, nem csak beszélni róla.
-
opr
nagyúr
válasz
Lord Sidious #91 üzenetére
Most komolyan úgy gondolod, hogy úgy értettem, hogy szerencsétlenkedek egy pár "os kijelzővel?
Nyilván arról beszéltem, hogy valamilyen vezeték nélküli protokollon tükrözöm a kijelző képét a projektorra...
Azért van határa az egymás hülyének nézésének is. -
QwErTy42
addikt
válasz
Lord Sidious #25 üzenetére
Az orvost kihagytad.
-
RaveForce
veterán
válasz
Lord Sidious #25 üzenetére
azért hozzátenném még a foglalkozásokhoz, a sztár DJ-t, és a hiper sikeres MLM ügynököt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged