- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, számodra mimden èletidegen
Magyar fejjel nem, mert csak gondolj a hitel felvételekre, na abból kiindulva otthon bármi lehetséges bármennyire abszurt...
meg valótlan,
Ilyet Te állítottál, ez a te bajod, hogy nem tudsz szöveget értelmezni...
Nyilván a sysadminok töbsège hülye
Dehogy, De hogy Te nem vagy sysadmin, valamint szerintem a Te nevedben ne feltételezzél másokról semmit, ha hülyének gondolod magad az a Te bajod...dell, supermicro, hp ès mèg sorolhatnám mind hobbibol gyárt ezekhez a cpukhoz szervereket
Dehogy veled ellentétben ezek a cégek nem tesznek felelőtlen kijelentéseket. Kell a profit. Ja hogy szerinted a szerver az ilyen valami, amiből egy fajta van az nem a gyártó hibája...szerintem irj nekik is hogy felesleges mert ugyse kell senkinek
.
Minek írnék, nem hülyék azok, pontosan tudják mire gyártják ezeket az eszközöket. Az pedig, hogy idióták veszik meg, akik nem tudják mire való ez az eszköz, megint nem gyártó hibája lesz... Írjál Te nekik, hogy a fenti igényeid lennének magyar vagy, és neked jár, hátha megszánnak...Részemröl ezzel lezártam a feléd irányuló kommunikációt.
Hát azon nem csodálkozom b@szk1... Ekkora hülyeségeket összehordani már rég láttam... Jót nevettem köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Xeon E-2200-as széria mostantól a végfelhasználói piac számára is rendelhető, méghozzá egy második start keretében.
- Ingatlanos topic!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest