Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
semmi
-
czpitti
senior tag
Valaki mondja már nekem mi a bubánatos toszért tolt a game kuldirol kuldire 2-3 percet.Van alatta vas a net is rendben nincs semmi elképzelésem mitol ilyen lassu a betoltés
-
Polllen
nagyúr
Jól értem, hogy az annual pass-ban nincs benne a forsaken?
-
benny_ray
csendes tag
Elbeszélünk egymás mellett. Leírom még egyszer: Tényleg nem volt sok tartalom D2-höz a megjelenésekor, a Forsaken kiegészítővel kellett volna alapból kiadni, vagy a kiegészítőt ingyen vagy nyomott áron kiadni. De ezt egy kiadó sem lépte volna meg kivéve a CD Projektet. Viszont Bungie jól kommunikált kiadták a developer roadmap-et és jött is a tartalom ahogy beígérték Osiris után. Én türelemmel vártam, mert számomra meghatározó játék és jó élményt ad, co-opban haverokkal. Lehet hülyézni, vagy mondani, hogy a Warframe ezerszer jobb, nekem ez a játék jön be. Volt szünet nekem is Osiris és Warmind között, azóta viszont nem.
JELENELG már bőven van tartalom ami le tudja kötni a játékosokat.
-
.LnB
titán
válasz
benny_ray #54 üzenetére
Megjelenés után egy-két héttel hol voltak ezek a tartalmak? Sehol. Semmi másról nem szólt az egész, mint, hogy keddenként letoltam az összes feladatot PVP és PVE, utána meg maradtak a Public Event-ek. És gondolom, az általad említett játékmódok, mind fizetős tartalmak.
-
benny_ray
csendes tag
Csak ismételni tudom magam, mára a tartalom nem fullad ki hamar, van mit csinálni és miért grindelni. Új játékmódok mint Gambit változatosak és hosszú időre lekötik a játékosokat. Dreaming City is mindig fed fel új rejtélyeket. Egy ideális világban ezt ingyen adták volna, mint Witchernél, de Activision nem erről híres...
-
karesz.mk
csendes tag
Már meg is van
-
wjbhbdux
veterán
Volt ebben 31 óra gameplay amíg a háromból egy kaszttal megcsináltam a storyt, minden mellékküldetés jellegű dolgot, útba eső public eventeket, és az alapjátékban elérhető 3 fős tartalmat.
Vannak nagyon szépen megkomponált epic jelenetek gyönyörű látvánnyal és jó zenével mellé. A párbeszédek és humor sítlusáról az újabb Marvel filmek jutnak eszembe.
A Halo-s pályatervezés visszaköszönt a nagy terekkel és hatalmas objektumokkal. Az engine lehet hogy maradi, de szépnek hat a színes effektek miatt, jól fut, jó PC portnak tűnik, szerverek is bírják pedig most sokan játszanak vele.
A PVP rész meh CoD klón (nem érdekel hogy 1.5 másodperc TTK eltérés van, ez CoD klón) , de a Gambit free weekendre ránézek majd a napokban.
Még lenne mit farmolgatni de úgy érzem, hogy értelmetlen azt a plusz pár item level szintet kiszenvedni amikor csak a kiegészítők megvétele oldja fel a rendes további fejlődést. Így is az utolsó 7 órában már csak sidegradek estek.
Ha jövőre ingyen adják majd a Forsakent akkor azt is biztos megnézem.Na és most vissza a Warframehez, épp itt az idei nagy update
-
GAbre
veterán
Ma még rálesek,ha hazaértem.
De az elmúlt 2 napban már nem volt napi 1 PvP jutalom.
Csak a heti 5 meccs után járó maradt meg.
Ez normális? -
.LnB
titán
Összességében én is sokkal többet játszottam a Div-vel mint a Warframe-mel. De szeritnem a millió tartalom elvitathatatlan a játéktól. Annyi minden van benne, hogy a kezdő simán belezavarodik. Én konkrétan Fuji-tól és a videóiból tanultam meg a dolgokat. Aztán egy idő után jelentkeztem hozzájuk, és utána is sokat segítettek. Jó az a játék, fun. Nem is rossz szájízzel hagytam abba.
(#45) benny_ray Az a baj, hogy nekem is tetszett volna. Csak aztán nagyon hamar álltam mint f*sz a lakodalomban, hogy ennyi? [link]
-
Polllen
nagyúr
válasz
benny_ray #45 üzenetére
A Destiny-ben nem volt alkalmam kipróbálni a pvp-t, de egy BF-t azért szeretek erre jobban, mert a másodiknál inkább a skill számít, míg általában az ilyen játékok pvp-nél a set, amid van. Pl. Division-ben mindenki lehet kiskirály, ha rászánta az x órát, hogy kifarmolja az aktuális über set-t.
-
benny_ray
csendes tag
A Destiny mint _franchise_ lesz 10 évig futtatva - ezt mondták, nem egy rész belőle....
Tényleg kevés volt a tartalom, ebben igazad van. Én is csak crucible-t toltam már a végén.
Nekem még mindig többet ad mint egy CoD, vagy BF, de ez már ízlés dolga. Azok a játékok is multira vannak kihegyezve, mint ahogy D2-vel is multiba nem kevés időd lehet ölni, nem beszélve a Gambitről.
-
Polllen
nagyúr
Millió tartalom...
A Plains of Eidolon-ig elég egysíkú volt a dolog. Azóta kicsit javult, de annak ellenére, hogy nagy sci-fi rajongó vagyok a Division sokkal jobban lekötött. 100% inkább egy underground küldetés, mint egy Warframe kloffolás.
Nem mintha a Destiny 2 lekötött volna az alapjáték történeti szálánál tovább...
-
Juteszembe, még mindig bannolják a segédprogramot használókat?
Afterburner-t nem fogom lelőni a kedvükért... -
Hopp, erről a hírről lemaradtam! Köszi!
-
.LnB
titán
válasz
benny_ray #38 üzenetére
Ne említsük már ezt, a WoW-val egy lapon..
Amikor a Destiny (1) be lett jelentve, akkor azt mondták, hogy évekre terveznek vele mint más MMO-k esetében. Nem lesz második rész, az lesz bővítve. A realitás meg az volt, hogy baromi kevés volt a tartalom, és hamar elpártoltak az emberek a játéktól.
Aztán bejelentették a 2.-részt, immáron PC-re is. Mondták, hogy tanultak az első rész hibájából, hallgatnak a játékosokra. Nem lesz gond a tartalommal.
És a megjelenést követően egy hét után mit csináltam? Álltam a "közel fullos" cuccokban, és vártam a keddet, hogy tudjak mit csinálni. Mert a grindelésen, és a szerencsén kívül nem lehetett fejlődni. Farmoltam egész héten a exo engramot hátha dob valamit belőle. Aminek a farmolása monoton, és dögunalom volt..
Nem azzal van a baj, hogy nem fogott meg. Megfogott, de nem lehetett benne mit csinálni 1-2hét után! Egy üres sz*r. Amit nem olcsó fizetős DLC-kel bővítettek ki.
-
benny_ray
csendes tag
Világos volt a developer roadmap hogy hogyan jönnek ki a fő részek és a kiegészítők, már a Destiny 1 megjelenése után nem sokkal. Mindenki tudta, hogy meddig lesz új tartalom fejlesztve D1-hez, mert ugye még MINDIG támogatott az első rész is, szerverek élnek játékosbázis is van.
Szerintem sem kellett volna Destiny 2-nek nevezni az alapjátékot, hanem Forsaken tartalommal együtt kiadni mint második részt, vagy esetleg mint WoW-nál, elhagyni a számozást.
Viszont így hogy ingyenes az alapjáték, több embert be lehet húzni és már "csak" a Forsaken kiegészítőt kell megvenni, az előző kettő (Curse of Osiris és Warmind) mellé van csomagolva.
D1 óta játszom és most jelenleg a nagy (kritikus) többség is elégedett a tartalommal.
Akit nem fog meg az alapjáték, annak tényleg tanácsosabb odébbállni, de nekem bejön ez a műfaj és a játék is.
-
.LnB
titán
Mindent elmond a játékról, hogy már most ingyenes.
De rendesek a fejlesztők. Az elsőnél elmondták, hogy évekig lesz támogatva, nem lesz új rész. bla bla..
Aztán jött ez, a Destiny 2. Megint esküdöztek, tele lesz tartalommal már a megjelenéskor, és tényleg évekig támogatják bla bla.
Már megy a pletyka, hogy jön a Destiny 3.Egyébként ennyit is ér az alapjáték, pontosan egy ingyenes demo tartalma van benne.
-
VinoRosso
veterán
Mit takar az, hogy aktiválja a játékot a profilján?
Rányomtam egy gombra amin az volt, hogy claim azt megjelent a játékaim közt. Akkor aktiválva van?
-
GAbre
veterán
Az faja,akkor azert is haltam könnyen multiban.
20as vaok,de dobott a farmon 1 videót.
Újra van küldetés.
Vhogy nem nagyon ad itemeket se.
2arany cucc jött.
Abból 1 smg,ami nagyon jó,de csak sajnos 150es.
Az összes cuccok 200-230ig van ha jól tudom.
De a fele itemem kék.
Multi napi jutalomra se láttam,hogy kaptam vmit,csak pár kék volt farmon.
Ládába,hogy lehet pakolni?
Ha lehet.
Iszonyat drága a forsaken kiegészítő.
Még az alap játék 10-15 euro.
Addig a dlc 2-3x annyi.
Ilyet még nem láttam. -
wjbhbdux
veterán
még van utána több küldetés is, lvl15 kell asszem a következő részhez. E-t ha megnyomod mutatja oldalt a térképen a fő tennivalókat.
mondjuk ez a free verzió csak beetetés a Forsakenre, 20 szint az 50-ből meg 300-as item level a 600-ból ami elérhető kb., aztán még jön több DLC a következő év során is.
Egy jó 20-25 óra azért lehet benne kasztonként + farmolhatsz kedvedre a limitált szinten ha bejön a gameplay. -
benny_ray
csendes tag
Lennie kell tovább mindenképp. PS4-en végigtoltam, igaz már kicsit rég volt.
Ezen a linken van egy kis segítség a kampányban: https://www.gamesradar.com/destiny-2-guide-walkthrough/
Jelenleg a Forsakennel játszom, de hiába a sok single game, mindig a Destiny 2 előtt lyukadok ki haverral. Sztori után indul az élet, mint általában az MMO-k többségénél.
Én csak ajánlani tudom.
-
Nekem lejött szépen. Viszont indításkor Destiny2 Forsakent ír a nyitóképernyő, és a térképen is ki lehet választania forsakenes területet. Akkor most mégse csak az alapjátékot adják?
-
törölt tag
Köszönöm szépen!
-
Z10N
veterán
Nalam nem mukodik a link. Csak tolti a semmit.
-
hát én is meg vettem és szerintem nem volt nagy szám... és ha tudtam volna , hogy inygenes lesz akkor... egy ft ot nem adok érte.
Nagyobb a hype mint maga játék minősége ... rövid nagyon és egy rakat pénz ,ha akarsz még tartalmat... én haverral vettem meg de , 2-3 hét alatt simán rá untunk én azóta se kapcsoltam be..
-
tmskvcs
tag
Én is töltöttem egyből, ha megunom az azerit grindot jó lesz pihenésnek
Hali van olyan szerver ahol magyarok is RO-znak még? Gyerekként rongyossá játszottam, Renewal rendszerbe is bele kóstoltam, de társaság hiányában nem volt már olyan jó
Egyébként maga a játék hangulatát mai napig szeretem, nagyon jól elvannak találva szerintem a zenék
-
Prof
addikt
80 Gigas meglepi ajandek, I love DIGI
-
eeXaa
addikt
...hát elég gyengusznak tűnik a warframe mellett.... világos miért osztják ingyen...
-
Mamuska
őstag
Köszönöm az infót!
-
ah szerintem baromi jó a kampány benne, nagyon élveztem.
-
zdanee
őstag
Nos, akkor már csak egy gép kéne, ami futtatni is tudja
-
Medocsabi
addikt
Lehet Én vagyok béna, de rákattintottam, bejelentkeztem a fiókomba, de csak megvenni tudnám a telje árán.
ki-belépés után már szedi! -
Cythyel
senior tag
akkor most ez az ingyenes verzió mire is elég? ez a single campaing azt kész?
-
Már húzom is, köszi!
-
Shing
őstag
Ez azért elég durva, a single-t megnézem.
-
GodGamer5
addikt
1000 KÖSZ!!!
Már szedem is!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Aki november 18-ig aktiválja az alapjátékot a profilján, az véglegesen megtarthatja azt.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Notebook hibák
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest