Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz dabadab #64 üzenetére

jo, igaz. de ez igy remekul illusztralja, hogy mennyire semmit nem ert, hogy papiron kellett rajta programoznom, aztan meg le is szigorlatoztam belole meg Magyarorszagon.

8086nak szvsz tobb ertelme volt, de vegeredmenyben papiron programozasnak szerintem sok ertelme nincs. illetve talan annyi, hogy vizsgan azzal lehet szurni, hogy par koncepciot tenyeleg megertettek-e.

Reggie0: en nem latom amit leirtal, es szerintem picit jobb ralatasom van a temara. programozni papiron felesleges, sose fog elofordulni a gyakorlatban, az ember ujja se jegyzi meg. illetve oke, vizsgan checkolni, hogy mennyi segitseget kapott a diak es ha az ember whiteboardon magyaraz valami kod alaput, akkor kell. de pl C++/Javanal amikor ott az IDE es eszmeletlenul sokat segit (pl scope errorokat pillanatok alatt ki lehet szurni, ami kezdo OO kurzusokon elegge visszatero problema), akkor mi a fenenek ne hasznalna az ember? ne abbol indulj ki, hogy volt a turbo C / borland C, esetleg milyen kellemes volt *NIX alatt a cc.

Új hozzászólás Aktív témák