Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz nkmedve #20 üzenetére

Alapot tanítanak, meg gondolkodásmódot. Ez egy süket duma. Valamit ki kell találni persze, mert valamit mondani kell erre, de mi az, hogy gondolkodásmód? Fogjuk már ezt meg valahogy. Annyi féle gondolkodásmód van, mint ahány féle szakot indítanak? :DDD pff
    Ha mindenhol szakirányú diplomát kérnek, akkor meg mi is marad, ha lejön belőle a gondolkodásmód? Az alap? A szakirány. Picit, de csak icipicit sarkítva tehát ha a jó választ karikázom be bizonyítva, hogy tudom, hogy ki tervezte a lyukkártyás szövőgépet, akkor én rendelkezem azzal az alappal, amivel tutira nem rendelkezik az, aki mondjuk kommunikáció szakon végez és ettől lesz nekem nyertes a gondolkodásmódom, mert az én gondolkodásmódom attól lesz végsősoron más, hogy egy vén farok 2 órát dumál nekem a szövőgép működéséről ahelyett, hogy a tananyaggal foglalkozna.
    Szerintem ettől egyedül annak a vén faroknak lesz állása, aki csak arról tud 2 órát pofázni, hogy hogyan működött annó a lyukkártyás szövőgép, mert azt érti egyedül. Ezért dumál arról, pedig senki nem kérdezte. A valós tananyagot meg nem hogy tanítani nem tudja, nem is érti. Bele se kezd. A lyukkártyás szövőgépből buktatni viszont tud, ha rájön hogy le sem sz@rod, pedig magasról lesajnálod a 10. perc után, de úgy kell tenned mintha marhára érdekelne, mert ettől lesz nyertes a gondolkodásmódod.
    És leül a magát felhőkig emelő pedagógus és teljes átéléssel előadja a süket dumáját, amin napokig járt az esze, mert valahogy meg kell indokolnia, hogy jön ide a lyukkártyás szövőgép és hogy milyen qrva fontos megértened a lyukkártyás szövőgép működését, de az övéhez hasonló érvekkel és összefüggésekkel parallel elmagyarázom neked bármikor, hogy a joghurt, amit a szünetben megettél pontosan ilyen fontos és legalább annyira meghatározó és hidd el nekem, hogy azt bizony meg kell enned, ha pl. informatikus akarsz lenni.

Új hozzászólás Aktív témák