Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blyan
félisten
-
erdoke
titán
válasz
gabor85 #5169 üzenetére
HTC alig fejlődött az utóbbi 2 évben, a kijelző körüli keret nem csökken, a kijelzők minősége az SLCD óta nem javul, memóriakártyákat rejtegetnek az akksi alatt, csökevényes akkumulátorokat raknak vastag készülékekbe, stb. A 4,7" WVGA kijelző egyáltalán nem hoz lázba, inkább maradna a 4,1-4,3", csak éppen kisebb kerettel. Az iPhone 5. generációja 4" 3:2-es, szinte keret nélküli kijelzővel (nameg 960x640-es felbontással) jön, alig lesz szélesebb, mint a mostani szifon. Állítólag még vékonyabb lesz, és az iPad 2 (dur?)alumínium hátlapját kapja, belül is ugyanazt a kétmagos procit bika GPU-val. Azért az elég ütős, hogy Full HD-ban nyomathatom a játékot az 50-es TV-re. Nem mintha fő szempont lenne, de nice to have.
(#5171) moonman
Mivel kb. két évre veszek az ősszel céges telefont, nem lenne rossz, ha a későbbiekben lenne még potenciál a vasban. És itt nem elsősorban az OS-re gondolok, mert az megfelelően fut az iPhone 4-en vagy a 1st gen WP7 készülékeken is, hanem a 3rd party appokra, amiket
1. gyakran kevésbé optimalizálnak.
2. olyan funkciókkal láthatják el (pl. az említett Full HD TV-out), amihez bármilyen optimalizálás mellett is kevés a vas.
Egyébként meg nem elsősorban a SoC-ról beszéltem "vas" néven, hanem a dobozról és a kijelzőről, illetve azok arányáról.Csak hab a tortán, hogy a meglévő 2 db iPad 2-re megvett programok nagy része újabb fizetés nélkül használható akár még két iPhone-on, ráadásul még olcsóbbak is, mint a WP7-es megfelelők. Mindazonáltal inkább vas alapján fogok dönteni, mert a UI a szoftveres oldalon kárpótolna a WP7 oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz
gabor85 #5133 üzenetére
nálam minden,de minden magyar a wp7 is,a teló is,hogy egyértelmű legyen.
tudom hogy angol ID-vel menne a dolog,de én nem akarok ilyenekkel vacakolni,lényeg hogy a zune-n megvettem a kért progikat és megigérte nekem hogy hamarosan telepiti,egy nap eltelt és még mindig nem kaptam semmit
Amikor ujra próbálom hogy pl youtube player letöltés-vásárlás,akkor kiírja hogy "ön már megvásárolta" nem lenne érdekes ha mondjuk egyáltalán nem engedné az akciót,de igy fura egy kicsit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Reklámblokkolók topikja
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...