Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a lagról van szó (az is szar, persze, meg a kapcsolódó üzenetvesztések). Múlt héten ezek felett azt játszotta, hogy futó állapotban megkapott üzeneteket lepusholtak még egyszer, egy olyan fél órával később, mint ahogy a beszélgetésben már egyszer olvastam. Elég idegesítő a rezgés meg ilyenek, bár hozzászoktam
Azóta meg Nimbuzzt használok és elégedett vagyok. Egyébként egy másik Omnia7 tulaj ismerősöm is tapasztalta ezt.
A fagyások ritkák, szerencsére. Összesen vagy négyszer volt ilyen amióta megvan. Csak jól időzített
-
Nem csak, bár a múlt héten nagyon sokat szopatott ez a fos Miyowa (kétszer megkapott push üzenetek 20 perc késéssel pl, összeomlások hegye, a szokásos...). De amikor telefonhívás kezdeményezésekor feketére fagyott a telefon, na az már kezdett sok lenni. Nomeg összefutottam a Robot Chickennel, HÉV-en ácsorogva elég jó időtöltés, és para, hogy nem tudom BT-s fülessel nézni.
erdoke: "Vannak." Ez most belső infó elhintése, vagy wishful thinking? Konkrét problémáim vannak, amiknek meg kéne javulniuk, úgyhogy ha tudsz valamit, pls. oszd meg konkrétabban.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Nem, ebben a rendszerben nincs, mivel névjegyet nem is lehet küldeni semmilyen formában.
Más.: Tök felesleges ezen a témán lovagolni tovább, ha valakinek nem felel meg ez a rendszer, az ne használja, attól senkinek sem lesz jobb ha egyfolytában megy a picsogás a topicba.
-
f27
senior tag
Nézd ha nem csinálnak valamit,épp ugy fog járni a win7 mint az iphone!
Jön a juli/katibreak és egyből lesz minden!
De azért gáz lesz hogy páran azért kell majd fözött romot használni hogy pár alkalmazás fuson a gépen!Az androidtól kiver a víz!
Imádom a windos telefonokat.
De lehet veszek mellé egy omnia 2 újra ,hogy meglegyenek a hiányoságok is -
f27
senior tag
-
Def26
félisten
Én pl. azért vettem wp7 mobilt, mert szeretem a microsoft termékeket. Szeretem ha valami hivatalos és mivel itthon minden windows alapú plusz még xbox -om is van ezért egyértelmű volt a döntés. Egy dolog hiányzik nagyon, ez pedig az, hogy hivatalosan is elfogadott legyen a Magyar regisztráció a telefonon amivel Magyar bankkártyával tudok fizetni.
Tudom, hogy hamarosan ez is bekövetkezik (migráció) és teljes értékű rendszerként tudom majd használni a telefont. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Workedforme, egy üzenetet kaptam hat órával a program elindítása után, jött a toast meg a live tile-n felül megjelent egy 1-es szám. Viszont nem tetszik, hogy egyáltalán nem intuitív a ki/belépés meg a státusz beállítása, ez utóbbiban nem is vagyok biztos, hogy lehetséges.
Szódával elmegy.
-
törölt tag
hát, ez szerintem maximum akkor hasznos, ha a saját lakásodon/hallótávon belül nem találod... de akkor meg egy sima telefonról felhívod, és ugyanez az eredmény. amúgy kb annyira használható funkció, minthogy a Palm Prét nem lehet hardvergombbal resetelni, hanem belépsz a weblapjukra a logineddel, és onnan küldesz egy törlést. de ha egyszer mondjuk nem indul el a telefon, vagy nem tud felmenni a netre, akkor mi van?
-
moonman
titán
15 év alatt egyszer sem halt meg rendszervinyóm, sőt igazából semmilyen vinyóm. alaplap, ilyen-olyan csip, perifériák igen, de hdd még soha. backup-om meg mindig is volt, szóval akkor sem ért volna katasztrófa.
így viszont kényelmes, a particionálásról pedig úgy 7-8 éve leszoktam, őszintén szólva csak helypocsékolásnak tartom az egészet. de persze nem akarom megmondani, hogy más hogy csinálja.
-
Haha, szep is lenne.
A Bluetoothnal ket dolog van: ki-bekapcsolas es csatlakozas headsethez (szinten ketallapotu), a Settings/Applications/music + videos alatt meg annyi van, hogy Zune Connect ki-be. A lejatszointerfeszen is csak annyi van, hogy hatra, play/pause es elore; meg a pontos seekelest se sikerult lemasolni az Appletol, nemhogy pl. a videok nagyitasat vagy eppen a BT atvitel szabalyozasatAz a baj a WP7-tel, hogy minden nap okoz meglepeteseket.
Csak eppen rosszakat.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Macska topik
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Bestbuy játékok
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- További aktív témák...