- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaNaD
csendes tag
Nem haragszom.
Mint már modtam minden létező dolgot kipróbáltam már.
Volt update sőt eszköz csere is. Q5-nél és Q10 nél is fennállt ez a probléma, de nem csak itthon. Bárhol ahol jelszóval védett wifi volt, ugyanez volt a probléma. Miután megnéztük jelszó nélkül, minden más wifin is és itthon is hibátlanul működik a Q5 is és a Q10 is.
Ha olvasgatsz külföldi fórumokat is, látni fogod,hogy tömérdek ember jelzi ezt a problémát, kétlem, hogy mindenkinek rossz lenne a wifije. -
DaNaD
csendes tag
válasz
Polarstar #14080 üzenetére
Nem tudom mennyire elfogadható de van még egy megoldás a wifi problémára.
Észrevettem, hogy melóban simán megy a wifi, mindig csak itthon panaszkodik arra hogy korlátozott a hozzáférés. A különbség csak annyi volt hogy itthon jelszavas volt a wifi a melóban nem. Levettem a jelszót itthonról és azóta tökéletesen működik, megállás nélkül. -
DaNaD
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés telepítése után, az sms-eket nem mutatja a telóm. Vagyis csak a HUB-ban mutatja, de ha rábökök csak a szöveges üzenetekre akkor semmi, és ha hubon belül szűrök az sms-ekre.. úgy se mutatja. Mi lehet a baj? Valakinél volt már ilyen? Ujraindítottam a telót és a hubot is reseteltem de nem változott. -
DaNaD
csendes tag
Le tudjátok írni nekem röviden, hogy mi kell ahhoz, hogy droidos .apk-t tudjak telepíteni a telóra? Köszi
-
DaNaD
csendes tag
Ez az Advenced os and led érdekelne engem is mert a bebuzz nincs túl jóban a whatsapp-al.Viszont nem találom a World-ben.
A wifi problémára egyetlen egy megoldást találtam. Ha leszedem a jelszavas védelmet, akkor nem dobál.(legalábbis reggel óta ma még nem volt gubanc) -
DaNaD
csendes tag
válasz
eventus #13203 üzenetére
Mindent próbáltam már, sajnos semmi se használ, rengetegen írták külföldi fórumokon is hogy a 10.2 után jelentkezett náluk is a hiba és senki se tudja mi a teendő.
Amikor megvettem a Q10-et 10.1 volt rajta és azzal nem volt semmi baj, csak azért gondoltam ,hogy arra kéne visszamenni. -
DaNaD
csendes tag
10.2.1 telepítése után nálam is jelentkezett a wifi probléma.
Megkérhetek valakit,hogy egy abszolút kezdő BB-snek , érthetően lépésről lépésre írja le,hogyan lehet visszatenni a 10.1-es verziót?
Hálásan köszönöm előre is! -
DaNaD
csendes tag
Notification csak akkor működik ha a háttérben fut az adott program?
Mert ha kilövöm akkor nem mindig kapok értesítést ( Facebook , Whatsapp) -
DaNaD
csendes tag
válasz
eventus #13017 üzenetére
Töröltem őket és újratettem, most működnek.
Viszont a wifi problémától már a hajam tépem. Kapcsolódik, pár percig tökéletesen működik, aztán egyszercsak megszűnik működni és ezt az üzenetet kapom : "nem végezhető el a hálózatalapú hitelesítés Ellenőrizze a hálózat mentett biztonsági beállításait" illetve,hogy korlátozott kapcsolat áll rendelkezésre és kapcsolódjak másik hálózatra.
Próbáltam az ipv6ot engedélyezni a sávtípust 2,4 GHz-re állítani, utána megint működik pár percig és előről kezdődik az egész. Tudtok valami megoldást erre? ( Q5 készülék, T-mobile előfizu, és Digi-s net) -
DaNaD
csendes tag
Köszi
Még egy kérdés, a push notification mindenkinek jó? mert nekem néha nem jelez ha whatsappon vagy facebookon üzenetet kapok. -
DaNaD
csendes tag
BB10.2.1 -ben van olyan menüpont valahol, ahol látom az adatforgalmam jelenlegi állását, vagy erre külön appot kell letölteni? (Ha külön, akkor melyiket ajánljátok?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt készülék, három szolgáltató, két szakember. Teljes kép a BlackBerry rendszerről.
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez