- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Honnan szedtem honnan szedtem? Tankönyvből.
Szépen olvass utána hogy mi az az SDR DRAM, DDR, DDR2, DDR3, így sorban összehasonlítva technológiailag. Ajánlom továbbá az ehhez hasonló "memory gap" nevű ábrák tanulmányozását: http://www.faculty.iu-bremen.de/birk/lectures/PC101-2003/07cache/images/cache%2037.jpg . Ha további érdeklődést mutatsz a téma iránt (miután ezeknek alaposan utána olvastál) kérlek keress meg privátban vagy másik fórum topicban érdeklődj, mert nem akarok itt mindent szétoffolni.
Szerk: közben találtam egy eléggé jó leírást, közvetlenül ebben a témában az oldal végén találsz felvilágosítást, a "Szinkron DRAM" fejezetben. https://sites.google.com/site/szgarch/jegyzet/memria-technolgikAnnak a szempontjából amit az eredeti delikvens kérdezett az a lényeges, hogy nem érdemes többletköltségbe hajszolni magunkat ha adott egy GDDR3-al és egy GDDR5-el szerelt VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi