- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #208 üzenetére
"Hát akkor ezek szerint a Windows írja ki rosszul, tehát annak a fájlkezelőjében kellene megváltoztatni a mértékegységeket...
"
Ha tényleg 149GB-t ír ki, akkor - lényegében - hibásan írja ki.A linked nem értem hol cáfolja meg amit írtam.
idézet (dabadab)
""és a HDD dobozán sem GiB van..."
Mondjuk pont ez osszhangban van a valosaggal meg a hivatalos mertekegysegekkel."Az ott fórumozó emberből ő és még egy ember érti.
Egyébként nem az a baj, hogy GB-t használjuk, hiszen legal mértékegység, csupán a megfelelő szám után álljon.
Másrészről pedig a ms-nél sem hülyék dolgoznak, tisztában vannak vele, hogy a köznyelvben ha számítástechnikáról van szó akkor a kiló az 1024 (holott valójában a kiló 1000), nyilván ezért ír neked 149 GB-t."Magyarul talán nem én vagyok a hibás..."
Hibás abban vagy, hogy megsértődsz és nem pedig utánajársz a dolgoknak, ill. keresel pár embert akik rosszul tudják és rájuk hivatkozva hangoztatod h te jól tudod.Amúgy szerintem ez túl van lihegve, még nem halottam senkiről, aki azért vágta volna fel az ereit mert valamelyik (bármelyik itt nem ez a lényeg) OS / szoftver nem pontosan írta volna ki a vinyója méretét.
szerk.:
Ráadásul a linked azért sem értem, mert ha jól látom (nincs kedvem az előzményeket végigolvasni), akkor a #197-ben Wolverine leírja a frankót:
"Mert a vindóz hülyén írja ki, nem 698 GB, hanem 698 GiBCsak ezt magyarázd el valakinek érthetően."
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest