Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
szaki26a
üzenetére
Mint szakértő, légyszíves értelmezd azt a tapasztalatot, hogy többféle kisebb tool-lal, házirenddel, tűzfallal, frissítésekkel felszerelkezve, de integrált, folyamatosan működő biztonsági rendszer nélkül is éveken keresztül nem kaptam vírust (ismétlem, alternatívan bootoló rendszerből ellenőriztem, amelyen természetesen van integrált vírusvédelem, ugyanakkor nem azon a gépen dolgozom), konzervatív internethasználat mellett.
Elvben persze miért is ne használnék ilyen védelmi rendszert... de többfélét is kipróbáltam és naponta több hamis riasztást is kaptam (ezeknek utánajárni is idő... ehhh), a heurisztika a saját fejlesztéseimbe is belepofázott, önkényesen fájlokat törölt, stb. a Norton, az Avast, a NOD, a Panda, az AVG kész katasztrófa volt... (az előfizetésekre kiadott pénzről már nem is beszélek).
Ugyanakkor jól beállított víruskergetőkkel felszerelt ismerőseim rendszeresen összeszednek mindenféle kórságot, amelyek leírtásáért nyaggatnak időről-időre. Én ebből arra következtettem, hogy a vírusfertőzések kb. +90%-a juzer error eredménye... persze meg lehet győzni az ellenkezőjéről átfogó tanulmányokkal, amelyek - már csak a korrektség okán is - a hamis riasztások, időnkénti erőforrás felzabálások miatti időveszteségeket, bosszúságot is tartalmazzák.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi