- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nincs az a gamer, aki, ha a lelke mélyére tekint, ne tudná, hogy igazam van.
Egy tuningolatlan 3770 mindenre elég, de szerintem még egy i5 is, akkor miről beszélünk?
Haverom Unreal Engine 4-re programoz Google Cardboardnak VR-re alkalmas fejlesztői környezetet. Na, ő csak tuningoljon szépen.
-
Silenzio
addikt
Gondolja arra, hogy a P4-es meg Phenom 1-es időkhöz képest mennyivel kevesebben használnak desktop PC-t (laptop és tablet, sőt, okostelefon javára), mennyivel energiatakarékosabbak a CPU-k, és rögtön kijön, hogy sokat tettünk a zöldebb jövő felé. 7 milliárd ember fogyasztási szokásainak változása már meglátszik. 6-7 éve én is válogatott Phenom 2-est nyúztam felkúrva 4400 Mhz-re. Pointless. Farokméricskélés a semmire. Amíg nem vagy hardcore grafikus, programozó satöbbi, addig csak f@szállításra jók a megahertzek, de veheted hozzá a méregdrága hűtést meg a gardrób nagyságú toronyházat, nyáron meg ezerrel nyomatod a klímát (ha nincs, veszel), és rágod a körmöd, mikor jön a kékhalál vagy mikor posszan el a táp. Nekem mindkettőből kijutott anno jócskán.
Mondok én neked valamit: Akkora a számítógépem, mint egy cipősdoboz. 5 terányi vinyó, 8 giga ram, i7 3770 meg combos vga is belefért, nem kellett a vízhűtés, mégse süvít, mint a disznó, Crysis 3, BF4, Witcher 3, GTA V, you name it, maxon fut minden full HD-ben. Meg aztán, kinek van ideje gémelni?
Az ennél nagyobb igény rétegigény, és talán érdemes elgondolkozni azon, mennyire jogos igény. Én a korral hál'istennek kinőttem ebből az ökörségből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest