- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egér probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"akkor kérnék egy linket egy ekkora pdf-hez és kipróbálom"
Sorry de nem tudok adni, ezek nyomdai anyagok, amik mennek CTP-re, de sokszor előfordul, hogy irodán kívül kell ránéznem, hogy minden rendben van-e velük. Az átlag 8-10 megás fájl, de vannak szép nagy jószágok is akár 6-700 megás méretben is.
(A félreértések elkerülése végett: én nem mondtam, hogy WP7-en nem lehet ezeket kezelni, mert nem próbáltam, csak azt írtam, hogy droidon és iOS-en gond nélkül megy.)
-
nuke7
veterán
pont eleget bajlódtam velük. omnia7 és lg optimus 7 volt.
nem írok a levegőbe.
(nyugodtan nézz be pár wp7 topicba - kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, a microsoft egyszerűen nem rakott bele olyan opciokat amiket elvárnék egy okostelótól. zune dettó)(#208) front3r : konkrétan nem lehet rá fájlt másolni, nincs normális pdf nézegető, nem lehet nagy fájlokat letölteni vele, kevés alkalmazás, mondjam még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest