- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic #266 üzenetére
te azért kapod a személyes avatárt mert ennyi baromságot tudsz összehordani a forumban..?
amúgy erre azért kíváncsi lennék:
"és attól, hogy nem a fejlesztőn múlik még hiba a platformban, nem..?!
Nem.ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..? Elég sokan figyelmeztettek rá ebben a topikban, hogy user error volt."
mi volt a user error?
és attól, hogy nem az ms-en múlik, hogy nincs használható pdf olvasó a wp-ben, akkor vegyem is meg és tegyek rá, hogy nem tudok normálisan pdf-et olvasni, mert ez "user error" ? tehát az én igényem, az user error..? vagy hogy van ez?
mint az iphone 3gs? nincs benne vaku, mert rossz fényviszonyoknál ne akarjon senki fényképezni? én se akarjak pdf-eket olvasni, mert wp7-el nem lehet normáliasan hosszabbat...
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic #226 üzenetére
Én teljesen értem, h te nem olvasol pdfet. De miért feltételezed, h más se?!?
Ez nekem egy fontos funkció és nem működik... ( meg meg pár amit felsoroltam)
Én is jót nevetek rajtad, h csak azt látod, h neked mire van szükséged és az elég is...
Gondolkodni kicsit fárasztó lenne, ezt belátom.Skydriverol nem igazán akart lejönni a 480mb PDF-em...
(#231) Rolly : ugye? Tele van használhatatlan és drága alkalmazásokkal...
-
nuke7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest