- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
te azért kapod a személyes avatárt mert ennyi baromságot tudsz összehordani a forumban..?

amúgy erre azért kíváncsi lennék:
"és attól, hogy nem a fejlesztőn múlik még hiba a platformban, nem..?!
Nem.ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..? Elég sokan figyelmeztettek rá ebben a topikban, hogy user error volt."
mi volt a user error?
és attól, hogy nem az ms-en múlik, hogy nincs használható pdf olvasó a wp-ben, akkor vegyem is meg és tegyek rá, hogy nem tudok normálisan pdf-et olvasni, mert ez "user error" ? tehát az én igényem, az user error..? vagy hogy van ez?

mint az iphone 3gs? nincs benne vaku, mert rossz fényviszonyoknál ne akarjon senki fényképezni? én se akarjak pdf-eket olvasni, mert wp7-el nem lehet normáliasan hosszabbat...

-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én teljesen értem, h te nem olvasol pdfet. De miért feltételezed, h más se?!?
Ez nekem egy fontos funkció és nem működik... ( meg meg pár amit felsoroltam)
Én is jót nevetek rajtad, h csak azt látod, h neked mire van szükséged és az elég is...
Gondolkodni kicsit fárasztó lenne, ezt belátom.
Skydriverol nem igazán akart lejönni a 480mb PDF-em...

(#231) Rolly : ugye? Tele van használhatatlan és drága alkalmazásokkal...
-
nuke7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a 110mb-s pdf se működik, az is user error? 

ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..?