- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Bírom hogy mindenki a modem és billen parál mikor van rajta usb port és egy teljesértékű rendszer.. ami azt jelenti hogy fogod belenyomsz egy usbhubot aztán annyi kütyüt rápakolsz amit nem sajnálsz amit a régi gépeden is megszoktál.. ez a bill szerintem nagyon kellemes és hasznos ötletvolt egyben van a kütyü szóval szerintem jobb választás az "ellenfeleinél"
Az apple samsung sírást szerintem belehet fejezni.. Meg ez biztos ilyen meg olyan lesz.. "próbáltad már?" - NEM ebben biztos vagyok.. akinek nem inge ne vegye..
Én gondolkodtam tableten.. de nem láttam értelmét(a konkurens termékeknek) ennek igen mert ez egy GÉP és én használtam már win8as tabletet, bár nem ezt hanem egy samsungot és nekem tetszett ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest