- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Bírom hogy mindenki a modem és billen parál mikor van rajta usb port és egy teljesértékű rendszer.. ami azt jelenti hogy fogod belenyomsz egy usbhubot aztán annyi kütyüt rápakolsz amit nem sajnálsz amit a régi gépeden is megszoktál.. ez a bill szerintem nagyon kellemes és hasznos ötletvolt egyben van a kütyü szóval szerintem jobb választás az "ellenfeleinél"
Az apple samsung sírást szerintem belehet fejezni.. Meg ez biztos ilyen meg olyan lesz.. "próbáltad már?" - NEM ebben biztos vagyok.. akinek nem inge ne vegye..
Én gondolkodtam tableten.. de nem láttam értelmét(a konkurens termékeknek) ennek igen mert ez egy GÉP és én használtam már win8as tabletet, bár nem ezt hanem egy samsungot és nekem tetszett ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest