Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Erre pont alkalmatlan (nehezen kezelhető) a Surface Pro.
Modern UI-s Photoshop tudtommal nincs, a Windows desktopos verzió meg ekkora méretben eléggé nehezen használható.Androidra és iOS-re van tabletes Photoshop, ami röhögve tud annyit amit írtál (sőt az alap PS-es dolgokat tudja jól). [link]
Egy jobb festő app mellé (pl. [link]) és már ki is van röhögve a félmillás Surface (komolyabb munkára amúgy sem lenne alkalmas a kis háttértár és memória miatt).
Az iPad-nek és a Note 10.1 2014 Edition-nek amúgy is jobb a kijelzője ilyen feladatokra (az utóbbi a Wacom-os felület miatt eleve jó választás grafikára). -
-
-
már megint fotóbolt, mint ultimate érv...
lassan a fotóbolt lesz a windows világ csubakka védelme...ha mindenkinek, aki valóban indokoltan használja a fotóboltot, lenne egy ilyenje, + visual studio dettó, akkor se lenne ennyitől tömegtermék.
másrészt én nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy visual stúdió fusson magában egy gépen, úgy meg 8 giga ram az már felejtés. pláne, hogy olyan oprendszer van alatta, ami 4 gigán még csak nyomorog.
ha én nekiállok fejleszteni, fut a netbeans, nem két mega ramon, fut böngésző, adatbáziskezelő szintén nem két mega ramon, meg üveghal. biztos vagyok benne, hogy visual studio esetén is futna ott ms sql szerver, iis, meg ilyenek, tehát ott is teljes környezetnek kellene lenni, amiből azt a következtetést vonom le, hogy 8 giga ram erre nemigen elég. pláne a 4 gigás verzió nem elég rá. és ha még párhuzamosan megnyitod a fotóboltot is, akkor végképp bedugul a ram.
-
rii
nagyúr
azért hurrogtam le mert megdöbbentett az árcédula
ha 180.000 lett volna, meg se mukkanok(#249) Parallaxis:
igen ... tényleg "okostelefon", symbian-os ... az e52-ről első lépés volt törölni a face alkalmazást ..... de az átlagember szerinted mit nevez "okostelefonnak"?
a pasla budi tapicskolós telefonokat ... -
NGA
addikt
Ez hol 500 dollár?
ATIV Smart PC Pro 700T - 1400 USD
Surface Pro 2 128GB - 999 USD -
Napfénysüti
nagyúr
Na igen ez már jogos érvelés hogy itt fix dőlésszöge van. Mondjuk szerintem itt jobb a kijelző betekintési szöge mert gondolom elég korrekt IPS panel került ebbe ami a laptopokról annyira nem mondható el (TN+film ugye a többség) így talán valamivel elfogadhatóbb a fixebb szög.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nintendo Switch 2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Minden, ami hőszivattyú
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest