- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ha van 1 kis eszük, ebből előnyt kovácsolnak. Én kb. az új Office-ig (tudom, nem egy mai darab) meg amíg meg nem ismertem a Win7-et és a Lumiákat, nagyon nem bírtam elképzelni, hogy marad a MS egyáltalán, cégeken kívül. De valahogy ezek a termékek kezdenek válaszolni a vásárlói igényekre, és látom bennük a fantáziát. A Surface meg, ha nem lesz használhatatlan vmi baki folytán, akkor egy az egyben válasz nagyon sok ember hiányérzetére. Folyton mindenki azzal jön, hogy post-PC korszak van, hát akkor tessék! Ez nem PC.
Totál egyetértek az Engadget-es különszámmal, későn jött a cucc, nagyon későn. DE: azt is írják a srácok, hogy jó cucc lesz, 'niche' cucc. Értem én, hogy nem menő, de nekem (már csak itt olvasgatva is
) az jön le, hogy alakul egy 'cool nerd' kategória, higgyétek el még egy kis idő és menő lesz kockának lenni (ha még nem az...). Kövezzetek meg, de nekem ez a Felület
tök olyan érzés, mint annak idején (20 éve?
) a linux. Vannak a nagy slágerek, ez meg valami kis tiltott gyümölcs, amire igazából sokaknak lenne igénye, dehát már tele van a pince-padlás más OS-es kütyükkel, szóval nem szabad... És ha, ahogy a cikk írja, be bír szivárogni a MS a kis ökoszisztémánkba, akkor ez gyökeresen megváltoztatja majd az egész képet. Nagyon nem vagyok fan, még engem is meg kell győzniük (mindjárt veszem a kövi droidom, szóval még 2 évig tuti nem lesz WP-m
), de látom a lehetőséget. Jaj, csak el ne baltázzák!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest