- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Attól függ mire kell. Ipad könnyebb, vékonyabb, hordozhatóbb. Akárhogyan is nézzük, az alkalmazások kínálata szegényes, hiába van papíron több mint 100ezer, nagyrészt silány minőségűek. Ha must have a billetyűzet, akkor jobb választás lehet mint egy ipad, vagy ha nagyon kell az Office. Egyéb esetben én maradnék az alma vonalon.
RT annyiban korlátolt, hogy nem mennek rajta a Windows appok, csak a modern izék.
-
NGA
addikt
Én Ipadról tértem át RT-re. Nem bántam meg. Nekem elég volt az app mennyiség, mivel nem játszom rajta.
Az általam használt appok minősége ipad szintű.
Ami fontos volt:
- flash böngészés tökéletesen asztali géppel szinkronizálható böngészöben
- 20 megabit feletti mkv lejátszás külső hdd-ről tv-re kikötve hdmi-n 1080-as felbontásban
- osztott képernyő
- multitasking
- windowsos otthoni hálózat kezelése
- nyomtatók kezelése usb-n
- bill, egér asztali gépnek megfelelő kezelése
- flac lejátszás
- háttértár bővíthetőség
- hosszú üzemidő
- dupla képernyő kezelés (TV+tablet különböző képpel)kb ez volt lényeges. Ezt tökéletesen tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest