- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Felhivtam oket, mondtam hogy csomagot szeretnek modositani, mondtak hogy rendben, felmerik hogy a vonalam birja-e visszahivnak kesobb. 10 perc mulva jott a telefon hogy semmi akadalya, 1 heten belul hivnak amint kesz a csomagmodositas, 2 nap mulva megvolt.
Semmi buktato nincs. Annyi a feltetel hogy ujraindul a husegido. Azaz mikor csomagot modositasz onnantol szamolsz megint 1 evet. Kibirhato.
-
evone
őstag
Én nyiregyhaza korul elek, még csak nem is nagy városban és 6150 forintot fizetek 15 megabitert.
[link] ( itt mát a linksebesseg 18 megabitre van allitva, ugyhogy valos 15 megabit )
Az hogy elmeleti, az mar olyannyira lejart lemez hogy nem igaz, nem tehetnek rola a szolgaltatok hogy le vagy maradva, nem vagy kepes nezni hogy mikor mibol milyen uj csomag van es mennyi penzert... Mikor bejott a 8 megabit. MINDENHOL le volt irva hogy az csak a linksebesség, maximum te nem olvastal utanna, te bajod, ahogy azis hogy most 10 ezret fizetsz egy olyan szolgaltatasert, ami mar majd 1 eve 6150 forint.
( ne gyere nekem a husegidovel, mert 8 megarol valtottam menet kozben 15 megara. )
Szoval ennyit errol.
A windows xp meg egy kalap fos, nem tud semmit.
A vista volt az ms elso jo oprendszere, attol hogy a vérpistikék elterjesztették rola hogy fos, még nem az. 10000x stabilabb mint az Xp. Most a 7es nyilvan megint jo.
-
evone
őstag
Mennyi baromsagot lehet itt olvasni. Ping meg játékok... lol, ma mar fillerekbe kerul a legygorsabb net kapcsolat is, nekem mindig 3-4 mp alatt leszedi a frissitest.
Gondolom a Nod32 se ugy kezdte anno hogy minden virust azonnal megtalalt, varjunk egy kicsit mielott temetjuk.
Proxy. Be kell irni a start menube hogy internet beallitasok, gondolom a windows kozponti beallitasait hasznalja, nem pedig azert nincs ott mert hulye a user...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest