Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
+1!
Kicsit sem szomorú az MSre nézve, hogy bizony elég sok embertől olvasom, hogy inkább visszaküldi az említett okok miatt. Szerintem ez mindent elmond a 950XL-ről!Egyébként nekem is Nexus 6P lett utána és nagyon nem bántam meg. Ég és föld a kettő.
(#385) MartOOn
Azért ez nem ugyanaz. Jóval fejlettebb és használhatóbb a dolog csak az a baj vele, hogy 1st gen a dolog. Azaz hatékonyságra és megbízhatóságra olyan mint kb. az 5s-ben az első gen. ujjlenyomat olvasó. Működik csak néha lassú és nem is mindig ismer fel. Ezt a sebességet és hatékonyságot pedig lelépte a konkurencia. Tessék csak megnézni a 6s Plusban lévő TouchID-t vagy a Nexus Imprintet. Egyszerűen megint le van maradva az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest