Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Apple asztali gépek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - iPad topik
 - ThinkPad (NEM IdeaPad)
 - OLED monitor topic

Új hozzászólás Aktív témák
- 

DummyBoy
senior tag
 - 

labrat
csendes tag
válasz

Tigerclaw

üzenetére
						Csak a PC-s verzióhoz tudok hozzászólni, de ott azért van választék rendesen, én a Honeycomb Alpha és Bravo vezérlőket használom. Az ilyen sima usb-s kontrollereket nem lehet xboxhoz is csatlakoztatni?
Force feedback nem nagyon dívik komoly, professzionális eszközöknél sem, talán mert nagyon bonyolult lenne valóban élethű visszacsatolást produkálni. De az, hogy pl a kormányszerveken (elevator, aileron, ruddder) a sebességgel változó legyen az erőhatás, az nagyon hiányzik, rengeteget dobna az élményen.
Ami a kijelzőket illeti, én az extra széles monitorra szavazok, de PC-n ez támogatott. Viszont amióta átálltam VR-re, nem is repülök máshogy, annyira más szint szinte benne lenni a szimulációban. Télen amikor nem nagyon tudok repülni irl, akkor ez elég faszán pótolja az élményt :)
 - 

Tüzi
veterán
válasz

Tigerclaw

üzenetére
						Előbb kérdeztem, mint utánanéztem volna (szar napom van).
Mod már most is van rá, jövőre jön a hivatalos kiadás.
Kell egy Airwolf, szóval kénytelen leszek megvenni a játékot
[link] Külön tetszik, hogy kicsit Szergej-essen indul, remélem beteszik ezt az effeketet a játékba is, akkor tuti sweet potot fog nyomkodni
  - 

Thusor
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Elemlámpa, zseblámpa
 - BestBuy topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Windows 11
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - További aktív témák...

- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest