Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Danex

addikt

válasz tomcat78 #122 üzenetére

38e a villanyszamlaja, és a jelenlegi árfolyamon kB 1050-1100$ keres havonta.

Ha nem kell hozzanyulnia akkor vár vele egy keveset és csak a májusi csucserteknel ez már ilyen 2300dollaros havi bevételt jelentene neki.

Volt nekem is ismerős, ő 2 Misi személyi vett fel meg 2018ban, akkor én is azt hittem hogy na ezt akkor bukta, mostanáig fut a gép... hát nem kicsit megerte neki ugye.

Itt a különbség, hogy ez 2 Misi nem jelzálog volt, akiről beszélsz ott pedig valami 10 milliós összeg lehet, aminek meg csak az 1/3ad része termel pénzt.

Amúgy a szalonautoval nem biztos hogy sokat fog bukni, az ilyen 5% infláció, szar árfolyam és a 2025tol érkező új euro kibocsátási norma miatt minden autó dragulni fog
    Lásd 3 éve vásárolt Suzukit most olyan áron lehet eladni amennyiért vetted.

De megegyszer igen, egyetértek hogy családdal, meg jelzalogot nem biztos alappal nem szabad és az ilyenek szoktak családi erőszak, válás, alkoholizmus hajléktalanná válni, a gyerekek pedig traumásakká válni.

Új hozzászólás Aktív témák