Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcat78

őstag

válasz deakjt #121 üzenetére

Már megbocsáss, de Te engem kezdtél el minősítgetni... :U Amúgy hat db 3080-as kártyából épített riget és BTC a cél nála. A többi pénz autóra ment..... Jelzálogból. :W A villanyszámláját elfelejtettem megkérdezni. Illetve a havi törlesztőt sem volt pofám. Tudom, ez így sovány.... De abban nem vagyok biztos, hogy a 6db kártya tényleg tud annyit "termelni", hogy tudja fizetni a banknak, ami jár. Nem értem az embert.... Felvesz egy valag pénzt, hogy bányásszon. Majd igazából minimum a két harmadából vesz egy kocsit. És ezt mind jelzálogra, a fedélre a fejük fölött. Ott van két gyerek, a felesége vendéglátós volt, most munkanélküli. A srác az egyik pénzszállító cégnél dolgozik meg mellette futárkodik.
    A vélemény részemről ebben az esetben az, hogy a crypto veszélyes tud lenni. Ha valakinek van mit befektetni, ok. Talán ésszel élve még járható lehet a hitel is. De könyörgöm.... Ilyen háttérrel? És akkor annyi esze van, hogy vesz egy szalon autót, ami pénzben instant bukó... Nem tudom, lehet velem van a baj, de szerintem nem túl bölcs dolog. Azt elhiszem, hogy ez így elég speciális eset. De azt hiszem jól szemlélteti, hogy nagyot álmodni nem feltétlen okos dolog így.

Új hozzászólás Aktív témák