Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Már megbocsáss, de Te engem kezdtél el minősítgetni...
Amúgy hat db 3080-as kártyából épített riget és BTC a cél nála. A többi pénz autóra ment..... Jelzálogból.
A villanyszámláját elfelejtettem megkérdezni. Illetve a havi törlesztőt sem volt pofám. Tudom, ez így sovány.... De abban nem vagyok biztos, hogy a 6db kártya tényleg tud annyit "termelni", hogy tudja fizetni a banknak, ami jár. Nem értem az embert.... Felvesz egy valag pénzt, hogy bányásszon. Majd igazából minimum a két harmadából vesz egy kocsit. És ezt mind jelzálogra, a fedélre a fejük fölött. Ott van két gyerek, a felesége vendéglátós volt, most munkanélküli. A srác az egyik pénzszállító cégnél dolgozik meg mellette futárkodik.
A vélemény részemről ebben az esetben az, hogy a crypto veszélyes tud lenni. Ha valakinek van mit befektetni, ok. Talán ésszel élve még járható lehet a hitel is. De könyörgöm.... Ilyen háttérrel? És akkor annyi esze van, hogy vesz egy szalon autót, ami pénzben instant bukó... Nem tudom, lehet velem van a baj, de szerintem nem túl bölcs dolog. Azt elhiszem, hogy ez így elég speciális eset. De azt hiszem jól szemlélteti, hogy nagyot álmodni nem feltétlen okos dolog így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest