- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Már megbocsáss, de Te engem kezdtél el minősítgetni...
Amúgy hat db 3080-as kártyából épített riget és BTC a cél nála. A többi pénz autóra ment..... Jelzálogból.
A villanyszámláját elfelejtettem megkérdezni. Illetve a havi törlesztőt sem volt pofám. Tudom, ez így sovány.... De abban nem vagyok biztos, hogy a 6db kártya tényleg tud annyit "termelni", hogy tudja fizetni a banknak, ami jár. Nem értem az embert.... Felvesz egy valag pénzt, hogy bányásszon. Majd igazából minimum a két harmadából vesz egy kocsit. És ezt mind jelzálogra, a fedélre a fejük fölött. Ott van két gyerek, a felesége vendéglátós volt, most munkanélküli. A srác az egyik pénzszállító cégnél dolgozik meg mellette futárkodik.
A vélemény részemről ebben az esetben az, hogy a crypto veszélyes tud lenni. Ha valakinek van mit befektetni, ok. Talán ésszel élve még járható lehet a hitel is. De könyörgöm.... Ilyen háttérrel? És akkor annyi esze van, hogy vesz egy szalon autót, ami pénzben instant bukó... Nem tudom, lehet velem van a baj, de szerintem nem túl bölcs dolog. Azt elhiszem, hogy ez így elég speciális eset. De azt hiszem jól szemlélteti, hogy nagyot álmodni nem feltétlen okos dolog így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest