Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hűűű, ilyen nagy dolgokat feltételezel rólam? Hát köszönöm szépen
De ne told túl... Sajnos nincs ilyesmi a háttérben.
Igazából csak egy "civil" vagyok aki igyekszik rávilágítani arra, hogy a bányászok által okozott károkon (VGA áremelkedés, eco lábnyom, áramszünetek) osztozunk, miközben a bányásznak eszébe sem jut majd adni a haszonból, azt bezzeg mind megtartja magának, csak a problémákat outsorce-olja.
És ezekután a legtöbb annyit nem tud mondani, hogy elnézést, hanem még a pofa is hatalmas ...Már bocs, de ezt tapasztalom.
Tudom, kellemetlen, mert valószínűleg anyagi és presztízs érdeked is fűződik ahhoz, hogy bejöjjön a dolog.
Személyesen veled semmi bajom, hiszen nem is ismerlek, de mindaz amit képviselsz nekem (is) kárt okoz. A haszon reménye nélkül. Szóval igen, nem szeretem a bányászokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest