Új hozzászólás Aktív témák
-
milan18
aktív tag
Király!
-
Dyde
aktív tag
Basszus az az óra.... Ebayen tuti felrakja majd 1-2 szerencsés csilliárdokért
-
tomazin
veterán
válasz
maximilian4 #12 üzenetére
De tuti meg kell hozzá venni a játékot
én ebbe azért nem lennék biztos. azt mondja, hogy figyeld a hírcsatornákat. ami akár az is lehet, hogy el-el helyeznek infómorzsákat és neked kell azt összerakni valamivé.
-
budaifabi
csendes tag
Erősen nyálcsorgatós. El is kezdtem nézegetni a 300-400 eurós Nixie órákat.
-
maximilian4
addikt
Elég kedves.
(#11) MrTwister
Gondolom random sorsolják ki azt a pár darabot, aztán a nyertesnek kipostázzák. Akár Magyarhonba is. De tuti meg kell hozzá venni a játékot, szóval hnap leadom az előrendelést xboxra. Pár darab biztos felkerül majd ebay-re. Vagy licitre vagy fix vételre. Egy biztos. Rohadt drága lesz. Szóval hozzájuthatsz ha iszonyat szerencséd van, vagy ha rohadt sok pénzed van.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
maximilian4 #9 üzenetére
Haha
-
maximilian4
addikt
Vannak a yt videó alatt cifra hozzászólások. Például:
"I would give my first-born child for that watch."
-
Scholes9
nagyúr
Engem hidegen hagy, a játék viszont annál inkább érdekel, már csak majdnem 1 hónap
-
SwaZy1337
tag
Atyaúristen!
Hát ez valami baromi jól néz ki! Csorog a nyálam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
maximilian4 #5 üzenetére
Még nem tudni, ezért sem írtam erről semmit a hírbe.
-
maximilian4
addikt
Hol lehet nevezni a nyereményjátékra?
-
ribizly
veterán
VÁÁÁÁÁ!
Hosszú idő óta (kb. a Black Ops meg MW RC Car meg éjjellátó) az első olyan limited, ami felkeltette az érdeklődésemet. Ráadásul mennyire stílusosan adják már elő. 10db. -
TOBYMACK
tag
Hangulatosra sikerült. Az óra mindenképp jól néz ki a csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest