- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
FuRiONight #9 üzenetére
Mi is jol jarunk, mert a regebbi gepek ha nincsenek meg akkor ujra ki tudjuk jatszani a jatekokat valamilyen siznten felujitva, minosegben nincs semmi varatlan meglepetes, hiszen csak a legmenobb jatekok kerulnek igy felujitasra, illetve egyszerre tobbet megkapsz.
-
jookomak
őstag
Én leginkább azért örülök ezeknek a felújításoknak, mert így végigjátszhatom az előző generáció (és talán minden idők) legjobb játékait, másrészt a történet szempontjából is jól jön.
Ps3 az első konzolom, tudom hogy az mgs4 jó játék, így hát be fogom szerezni az előzményeit is, mielőtt nekiállok. Így voltam a god of war-ral is. -
Gebriel
veterán
válasz
NeoExDeath #5 üzenetére
Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
FuRiONight #1 üzenetére
Szerintem ez boven belefer, mindenki jol jar igazabol, jatekfejleszto nem tul nagy munkaval atportolja a jatekot, vasarlo meg egy jatek araert kap 3 jatekot. Nekem tetszenek ezek a mostanaban megjeleno felujitasok, god of war collection es prince of persia trilogy is boven megerte a penzt.
-
Akos96
senior tag
válasz
NeoExDeath #5 üzenetére
"Rovatok: PS3, Xbox360"
Hír is ezzel kezdődik. -
-
Angel1981
veterán
válasz
FuRiONight #1 üzenetére
Jaja - arról nem is beszélve, hogy sokan az 1-et szeretnék grafikailag rendesen felújítva látni....
-
törölt tag
Ennyi erővel az első részt is igazán mellérakhatnák .
-
Jander
senior tag
válasz
FuRiONight #1 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy miért a világ legbénább játékosával demózzák a játékot?!
-
FuRiONight
addikt
Miért nem lehet rendesen felújítani? Ez a HD-sítás nagyon gyenge!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest