Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem mértem pontosan, hogy mennyi ideig vártam a kikapcsolásra, de biztosan jóval több volt mint 7 perc (egy 7 perces teszköröm futott addig más cuccon, utána meg csináltam még ezt-azt). Lehet, hogy közben megpiszkálta a szerencsétlen Vista, és azért nem kapcsolt le. Ha összejön, jövő héten csinálok még egy XP-s, stopperes próbát ezzel a 10 perccel. Magánban egy Chieftec külső házam van (mert csak 1 HDD-t használok), az hamarabb (tán 5 perc) lekapcsol.
Kérdések:
1. nem számít neki túl sokat. Azt szokták mondani korábban, hogy a huzamosann ideig (hónapok évek) x irányban hajtott HDD-t nem célszerű később huzamosabb ideig Y irányban hajtani. Mostanában viszont erről már nem nagyon beszélnek.2. Szerintem érdemes kikapcsolni a hátsó csatlakozót, mert egy konnektorra dugásnál akármi történhet. A SATA elvileg hot-swap, de ez nem a konnektorról áram alatt rángatásról szól.
3. Ha nem 2 másodperces, vagy hasonlóan nagy frekvenciával kapcsolgat fel-le, akkor nem lesz tőle baja. 5-10 perc idle után szerintem ikább kapcsoljon ki, ha olyan HDD-ről van szó, aminél nem kritikus a gyors elérés (belefér a felpörgetés ideje).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest