- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz zetor2000 #22 üzenetére
nem kereste senki igazából, valaki nehezményezte hogy nincs olyan lap, te meg arra reagáltál, én meg arra ( :
ez speciel egy 37e ft körüli lap, amelyik verzióját néztem intel ax201 wifivel van ennyiért - részemről ha egy sata nem lenne rajta az sem lenne túl nagy gond -
egyébként én sem kerestem, csak intel alá néztem lapokat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fatpingvin
addikt
-
zetor2000
őstag
Köszi, nem én kerestem.
Nemrég nézegettem AsrockRack (szerver és komolyabb asztali gépek lelőhelye az AsRocktól) alaplapokat, ott is voltak. Csak azok nem otthoni pénztárcához való árakon mennekEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
CS351, 15 db HDD.
Nincs.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vincent_
aktív tag
Nem rossz ez!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
enginev3.0
félisten
Node 804, 8db hdd
Kérdés?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #16 üzenetére
Kifejezéseket írtam, nem a szó szerinti értelmezéssel való kákakeresést a csomón.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
zetor2000
őstag
válasz #16939776 #13 üzenetére
Talán olyan lap még akad, amin 4+ sata port van, de valszeg nem matx méretben. Ezeken ha jól körülnézel, még lehet, raid vezérlős is van, csak lehet, nem akarod megfizetni
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
törölt tag
Ezek már kihaltak: #matx #hot swap diy nas# onboard sata controller with 4+ port, #raid controller.
Mivel ez egy új termék, ami ezeket a feture-okat igényli, talán hiba keletkezett a mátrixban.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
66k
Azé az sok...
120 dodo max és jöhetne 1, és atx lapos legyen köszi.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
törölt tag
Ez még Mindig max hasáb, semmi köze a kockához.
Különben is nem ház, nincs benne fürdőszoba
Remélem semmit nem felejtettem ki.
-
zetor2000
őstag
Ilyen (és ehhez hasonló) beépíthető 3-5 lemezes fészkek vannak, amit beszerelhetsz sokféle házba.
De valóban, készre szerelt / készített, hot-swap fiókos ház nem nagyon van.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
fatpingvin
addikt
tök menő...
lenne, ha egy normális méretű deszkát fogadna és lenne rajta pár 5.25" bay...
igen, tudom, keressek egy régi toronyházat.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
arty
veterán
de olcsó, 4-5 lemezes nas ház az kvázi "nincs"
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Chaser
legenda
kalyiba
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Nem utazhat semmi olyasmiben, ami benne van."
De, csak ismernie kell magyar kifejezéseket.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
Nem utazhat semmi olyasmiben, ami benne van.
Eddig csak egereket lehetett súlyozni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest