Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CybonTom

tag

válasz #85552128 #18 üzenetére

"A dobozos verzió buildje meg érthető okok miatt nem tartalmazza."

Igen, amit már fentebb leírtam, mert félkészen adták ki.

"Egyébként valószínűleg nem a javítások miatt nagy, hanem a + térképek miatt amik mostanra készültek el."

Igen, ezért 0. napos a patch és a cikk is kifejezetten arról szól, hogy mennyi újdonságot fog belehozni... :Y Na meg el is kéne már döntened végre, hogy "Az, hogy csináltak még egy béta hullámot és ezáltal még több bug lett ismert és javítva a megjelenésre meg inkább pozitívum.." vagy pedig jön a sok új tartalom már első napon. :W

"Akkor a "barátaidnak" magyarázd el, hogy ez egy elsősorban online lövölde, ami rendszeresen fog frissítéseket kapni + ha nincs korrekt netthozzáférésük felesleges megvenniük mert nem fognak tudni játszani vele."

Nos, sajnálom, ha neked csak értelmi fogyatékos "barátaid" vannak, de az enyémek teljesen tisztában vannak vele, hogy mit jelent egy ilyen játék, csak tudod nincs lehetőségük jelenleg más netre, bár gondoltam ezt felfogod elsőre is, hisz már akkor is leírtam...

Szerintem én ezt itt veled rá is hagyom, mert látom, hogy mintha falnak beszélnék... további sok ilyen teljesen kész játékot neked, sok előrendeléssel megkapva! :U

Új hozzászólás Aktív témák