Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Amikor megvettem, kb. két hétre jött rá a frissítés, addig nem volt, hogy eldobta volna. (kb. 6-7m és két fal) Utána, amikor a frissítés megvolt, akkor volt, hogy dobálta, le-fel kapcsolódott. Amióta megvolt a 3x visszaállítás azóta nem dobálta. Remélem nem is fogja. Ami érdekes, hogy a frissítés után mindenkinél más hibák jöttek elő. Esetleg amit írtam topic-ban is kérdezhetsz, mert ezt már nem fogom nézni.
Előtte nekem egy aTab7 volt. Akkuja az 1 év gar után ment tönkre 1 hónappal. (működik, de 220v-ról wifivel nem volt bajom az aTabnál, meglepően jó) Még a szerviz sem tudott hozzá adni akkut. Ezért vettem az Asus-t, remélem pár évet kibír. (az akku is)üdv.
-
iff
senior tag
Nekem kb. 2 hónapja van meg. A frissítések előtt a wifi, villám gyorsan kapcsolódott fel és mintha stabilabb lett volna. Most kb. 5-8 mp kell, hogy kapcsolódjon. A frissítés után 3x kellett visszaállítani, mert más hiba jött elő. Most úgy néz ki,hogy beállt, de a wifi "lassabb" még mindig az alaphoz képest. Még akkor is jobb, mint amik vannak ebben az árkategóriában. Remélem a következő frissítésnél még javítani fognak. Szerintem gyere át ide ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent itt pörgősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest