Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz orion1025 #68 üzenetére
Én egéralátétnek használom:
Vagy stúdiónak:Az Air2 nekem elég sokban volt anno. Mikor megjelent, alaposan átgondoltam mire adok ki 200e Forintot.
Azóta kitűnően szolgál. Megtaláltam azokat a területeket, ahol egyértelmű előnnyel bír laptop subnoti, telefon, desktop gép használata mellett. Megkerestem.
Az, meg, hogy nem alkalmas olvasásra, nettó hülyeség. Kiválóan alkalmas.
A felbontása remek, betekintési szög remek, fényerőt, színtónust illeszthetem. Formátumokat kezeli.
A 40deka nem töri le a kezemet, ahogy a "Nagyindiánkönyv" se törte le 35 éve, meg egy félkilós könyv se.
Szemüveges is vagyok. Sosem fárasztotta a szemem annyira, mint neon mellett (alatt) félnapokat jegyzetelni a könyvtárban (analóg).
Kiválóan teljesít fotós munkáknál azonnali ellenőrzésre, mint megjelenítő. Meg még a jó ég tudja mikor.
Ott az asztalomon. Ha értelmét találom, azt használom. Ha más kell, azt. Sajt is legalább négyféle van a hűtőben. Pedig mind csak sajt..
Újságot nem vettem, mióta megvan. Már abból bejött az ára...Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest