- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
APippo
tag
válasz
Sondi1986 #2432 üzenetére
Áááhááá, itt van a kutya elásva. Azért nem megy fel a G-s szoftver mert "A" jelű van rajta. (ha jól értem.) Ebből simán lehet galiba. Először meg kellene próbálni valahogy a jelenlegi szoftvert átalakítani nemzetközire utána menne simán. Ebben nem vagyok kompetens sajnos, tudom, hogy meg lehet csinálni az átalakítást de azt már nem, hogy MX4-en hogyan.
Pont ezügyben érdeklődött morzsa kolléga is, ezek szerint A-s szoftverre nem lehet Nemzetközit tenni. Azt viszont nem tudom, hogy csináltad hogy A jelű a szoftver és magyar(Igaz én csak a m2noteból tudok kiindulni. Simán lehet, hogy MX 4-en másképp van.)
Attól tartok viszont, ha felteszed a A jelű 5-ös rendszert viszont nem lesz magyar nyelved max angol play nélkül.
Az utóbbi megállapításod pedig stimmel, a gyökérkönyvtárat pedig úgy értem, hogy csak simán rámásolod a telefonra, nem kell tenni semmilyen mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest