Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
OCs_Csabi
üzenetére
Pont a factory reset vágja tönkre az APN-beállításokat, mert elavult adatok vannak benne gyárilag, és azokra áll vissza. Töröld ki az összes APN-t a fenébe, és állítsd be az itt leírtak alapján. Nem is tudom, hogy nem tűnt fel neked, hogy baromságok vannak benne gyárilag. Szerinted mikor volt utoljára Pannon GSM a Telenor neve?

-
RGida85
tag
válasz
OCs_Csabi
üzenetére
Ez érdekes. Nekem nincs kapcsoló, hanem ki kell pipálni melyik apn-t szeretném használni. Melyik rendszer van fent? És ha reseteled a beállítást? (gondolom megvolt...,de azért hátha). Csere megvolt mindkét slotba? Esetleg frissítettél kitkatról lollira teljes törlés nélkül? Állítólag akkor produkál érdekességeket a telefon..! Egyenlőre más ötletem nincs. Agyalok, de hátha jön közben valaki aki tapasztaltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest