Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alamuszi

senior tag

válasz Xero #199 üzenetére

BOCS OFF.

Nem kell a buta MAC óvoda stílus OK. Na szia tanulj meg viselkedni először. Igaz Magyarország, ha nem lennél okosabb, akkor égő lenne. :) Ja mikor tanulják meg a magyarok, hogy nem a nagyképüséggel, meg a savazással lehet boldogulni.

"szerk: Egyébként meddő vita. Nem akarok senkit meggyőzni. Ezek tények."

Ja az eredeti UNIX már eleve MACH kernellel jött ki. Igen. ez is tény :DDD. Ja az meg hogy egy igazi UNIX Hibrid kernelre épül ez aztán a valódik Ken féle Unix specifikáció.

(#201) Xero :

Átvert az almablog kérd ki :D Elhitted na szép informatikus vagy :D Már ha tényleg az vagy :D

"Az OS X mint Unix: 2007. Szerintem itt a pont."

Ja a Windows is megy rajta a hostname, a traceroute, meg a ping parancs is. Valamint rengeteg Unix parancs is. Ja a könyvtárszerkezete nem olyan ez már csak bagatel :D

"(#200) alamuszi Leírtam a tényeket, és Te erősködsz tovább, hogy nem így van. Vannak szabványok mint bármilyen iparágban. Megfelelt? Meg. Unix? Igen
    Nincs miről vitázni.

Nem akartam magas lóról beszélni, de ha valaki a saját meggyőződését kezeli elfogadottként a tényekkel szemben, azt nem tartom elfogadhatónak. :N"

Nem tények nem érted? Nem az, csak úgy működik, ezért kapta meg a Certificate-et. Nem nagyon tudom elképzelni, ha informatikus vagy, akkor nem érted meg mit is akarok elmondani neked, Ezzel. Mert ha így van akkor tényleg OFF.

És higyj ami jól esik.

Tényleg OFF... NO FLAME... :)

Új hozzászólás Aktív témák