- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
yakuza.tora #47 üzenetére
50K vs. 35K - ez pont egy kategória különbség
-
Speed®
titán
A por összetétele nyilván lehet gázos, de szélsőséges eset..alu öntöde/csiszolda felett van műhelyem, tonnányi por van a ritkábban elővett cuccokon, ami valszeg nagy mennyiségben alupor is..mégsincs semmi gond egy portalanítás után. Maga a desztillált víz vagy akár a növényi olaj simán elvan a gépben, akár egy akváriumba süllyesztett rendszer is megépíthető..
-
szki
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #45 üzenetére
Aha! A guruló kerekeken tartom a házat, és nem a korongtalpakon. Így pár centivel magasabban van a parketta/szőnyeg szintjétől a táp is.
De ekkora böszme házat egyáltalán ki tart asztalon? -
proci985
MODERÁTOR
és ez a gépben lévő porról is elmondható? én azért ezt annyira nem próbálgatnám, a desztvíz csak addig desztvíz, amíg ki nem kerül a csőből.
ház meg továbbra is nagyon kellemes featurelista szempontjából, bár külsőleg még mindig nem jön be.
yakuza.tora: arra ott az X;>
egyébként meg a HAF932nek pont az a lényeg, hogy jól hűt és még relatíve olcsó is (pl egy Temjin/X2000hez képest). ha nekiállnák toldozgatni, akkor mindjárt nem is lenne olyan olcsó, tehát a célcsoportnak már lehet nem jönne be.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Motion_Blur #23 üzenetére
Nyilván.
De miért is nem? Simán kiadhattak volna egy olyan verziót, amiért érdemes lehetne lecserélni a korábbit! Lett volna mit kijavítani rajta... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Értem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #36 üzenetére
Sandrew küldte a választ. Víz ellen nincs védve a táp.
-
Sandrew
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
Szétesik a vízhűtésed belefolyik a tápba. Gatya az egész gép.
-
PCrevRM
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
Jó estét!
Nálam például előjött a szélzaj, amit az okoz, hogy a táp a ház alján elhelyezkedő rácson keresztül szívja a levegőt, aminek a zaja visszaverődve az asztallapról még intenzívebb.
Felsőtáposnál ilyen nem volt. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #33 üzenetére
Mi hátránya van, ha alulra rakod? Csak érdekelne.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
tupacamaru #31 üzenetére
És van egy olyan érzésem, hogy így is lesz.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30 üzenetére
Viszont ha jó magyar szokás szerint a $=€ akkor sajnos Motion_Blur kollégának van igaza.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
tupacamaru #29 üzenetére
A kérdésre a választ magában foglalja az általad írt mondat:
"...lenne..." -
tupacamaru
veterán
Ennyiért nem lenne rossz vétel.......
-
tupacamaru
veterán
válasz
Motion_Blur #25 üzenetére
Mint fentebb írtam, van fekete besejű annyiért mint a sima. (+plexi oldallap, - oldalsó venti)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Motion_Blur #25 üzenetére
Na igen, és még járj utána, hurcigáld... szvsz nem éri meg.Bár kétségtelenül jobban mutat a fekete belül. Nálunk ismét érvényesül a miden drágább tendencia. Mint mindig. Aki ekkora házat vesz, annak van belepakolnivalója.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #24 üzenetére
Most 34-35K a sima 932-es, szerintem nálunk 40K-val fog nyitni
Az a baj, hogy egy házat utólag megfesteni belülről.. ha minőségi munkát akarsz, akkor az 10K. És az soha nem lesz ugyanolyan mint a gyári... úgyhogy ha a fekete 5K-val több lesz, még úgy is 'megéri', már akinek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Motion_Blur #23 üzenetére
Azoknak (is) akik hiányolták az előzőből az Advanced újításait. Meg főleg a fekete belső festést. kiváncsi vagyok mennyi felárat kell érte fizetni. (nálunk)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
yakuza.tora #8 üzenetére
Nyilván nem a HAF 932 tulajoknak készült a ház
-
yakuza.tora
addikt
válasz
tupacamaru #20 üzenetére
Igen, az tényleg okos megoldás!
-
szki
őstag
válasz
tupacamaru #18 üzenetére
Jó lett volna egy olyan megoldás, mint a CM-690 II Advancednél:
-
tupacamaru
veterán
Azért az USB3 helyett egy 3,5"-os SATA Bay-nek jobban örültem volna.
-
szki
őstag
Nagyon jól hűt ez a házikó. Az újítás nem sok (feketére fújt belső, és hátlap, és usb3 kivezetés elöl).
De látom a porszűrők megint lemaradtak...mod: 2 táphely azért van, mert szabadon választható, hogy alulra, vagy felülre teszed. Normálisan alul a táp, és felülre kerül a vízhűtéses cumo, ahogy Tescozsömle írta.
Amúgy a ház csendes, még ha 5 venti pörög is benne. Nekem van is egy eladó..
-
DeathAdder
veterán
De miért a 2 táp?
Kettőt egyszerre lehet használni benne,vagy csak tetszőlegesen le vagy fel helyezheted el? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
yakuza.tora #8 üzenetére
Leesett. Azhittem hogy két táp miatt kell... látszik hogy fáradt az "agyam"
TESCO-Zsömle: na igen, így oké. ez elkerülte a figyelmem.
-
tupacamaru
veterán
Van azért már ennek a remek házikónak többféle verziója is.
Van egy Black Edition ami szintén fekete belülről és az egész oldallap plexis viszont elhagyták róla a ventit.
Jó, tudom hogy van AMD Edition is.
YouTube.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #1 üzenetére
Ígyis-úgyis kell a tetejénél az a +10cm, hogy kényelmesen elférjen az alaplap fölött egy 6cm vastag radiátor és az azt tartó 4cm vastag ventik. Ha meg már ott van, semmibe nem tart vágni rá egy ilyen nyílást...
-
bulbaa
tag
Jó-jó, klassz hűtése van, de a zajjal senki nem foglalkozik?
Nem is tudom mikor volt utoljára "csöndességre kihegyezett" házról hír. -
Daniford
tag
Ez jóformán csak Facelift...
-
yakuza.tora
addikt
Na, ezen jót röhögtem.
Gyakorlatilag annyi a változás, hogy belül lefújták feketére és tettek a csomagba egy USB 3.0-s előlapi kivezetést... Bődületes! Erősen gondolkodom, hogy ezek miatt kicseréljem-e a "sima" HAF 932-met.
Méghogy Advanced verzió?! Besz@rás....Ł-IceRocK-Ł: pedig egyszerű. Oda teszed a tápot, ahová akarod. (vagy elfér)
-
Xaels
félisten
Mindig is bejöttek a HAF házak, de a jelenlegi kis kuckómat már csak HAF X-re cserélném, de mivel egy fél konfig ára van a háznak így kimarad az életemből még egy darabig.
-
FishAir
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #1 üzenetére
Lassan visszaérünk ide:
Úgyhogy nem is hülyeség a két táp.
-
Fr3eWar
őstag
Úgy látom, hogy csak az én szemem számára nehezen emészthető ez a HAF széria. De szerintem túl csicsás. A sok luk/rács/múanyag rece rajta. Nem tudnám elviseli az asztalom mellett.
-
Sicilian
addikt
Finom, nagyon finom
-
Motion_Blur
félisten
Na végre!! Sima 932-t is megvettem volna de visszatartott hogy nincs lefújva belülről. Így mindjárt pofásabb
30K-ért meg is venném, de tartom tőle hogy nálunk inkább 35-37K lesz belőle..
-
SzlobiG
félisten
Nem is tudtam, hogy jön az utód mindenesetre nem rossz végre már fekete a belső is és gumírozott.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Így első ránézésre nem sokat változott. Viszont még mindig nagyon nagy, és jól szellőzik.(gondolván)
A két tápos elgondolást pedig nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Advanced jelzésű toronyház a népszerű előd korhű változata.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest