- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nekomajin #12 üzenetére
Semmi gond, egyetértek veled.
Mi is sulis keretek között tanultuk (persze fizetős volt), szombatonként volt 4 vagy 5 óra tömény oktatás. Akkor 3.-ban voltunk, így az ECDL tananyaga kb. azonos volt azzal, amit amúgy is csináltunk infó órán, készülve a közelgő érettségire.
Az oktatás nálunk is úgy ment, hogy ebben a menüben ezt meg ezt így és így kell csinálni, de nem nagyon látom h. a szűk időkeretbe hogyan férne bele több, itt az volt a lényeg, hogy minél több dokumentum legyen megcsinálva az órán. (mi egyébként nem a csicsára, hanem a bonyolultságra mentünk rá)
Nem feltétlen rossz ez az oktatás, de magával vonja h. sikítva menekültem a ribbonos officeról át OpenOfficre, Libreofficere, mert ezeknél olyan jellegű a felület, amit megszoktam, meg nem kell gigákat telepíteni hozzájuk...Az Excel makrókat nem ismerem, de csináltunk olyat, hogy képleteket írtunk a mezőkbe = jel után, azt sokat használtuk és hasznos is volt, de úgy külön makrókról nem beszélt senki. Annyit tudok róluk, hogy egy hatékony eszköz arra, hogy más szerkesztőben ne lehessen rendesen használni a makrós Excel táblákat.
Az OS témára még annyit, hogy ebben a szakközépben abszolút nem volt más, csak Windows. Viszont mire bekerültem a Pollackra, ott tanítottak Bash parancsokat, használtunk Linuxot C programozásra meg fordítottunk kernelt ARM-re, végül a szakdogámat is a PC-s részén Linux alatt csináltam, de nekünk villmérnököknek ez szakmába vág, szerencsére a beágyazott területeken nem igen van Windows.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nekomajin #10 üzenetére
Nálunk kötelezően volt adatbázis modul (7 modulost csináltuk), csak a mi évünkben még nem volt kötelező sql nyelven lekérdezést írni, elég volt simán acssesben.
Viszont olyanról nem volt egy szó sem, hogy lehetne más rendszeren csinálni, minden Wines volt, MSO 2003-ban ami akkor jó cucc volt.Azóta persze rájött az ember, hogy túl sokat nem ér ezzel a vizsgával. Meg szerintem túl könnyű volt megcsinálni, bár tőlünk sokan ismételtek meg több vizsgát is, mire sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 4
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest