- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Én nem igazán értek a lovakhoz de a TDP a hőleadásra vonatkozik... A watt a teljesítményt mutatja ha jól tévedek és ebből kifolyólag igazából csak azt jelöli hogy ne legyezővel akard hűteni...
Aztán persze lehet hogy tévedek de én összecsinálnám magam ha a procim folyamatosan 125w-ot vagy akárcsak 100at enne... hiába csökkentik a közmű díjakatSzemélyszerint egy nem tuningos
tehát PH-s szemszögből "sz@r" 65W TDP-jű energiatakarékos CPU-t nyúzok. Lemértem a gép fogyasztását megfelelő eszközzel. Üresjáratban 92 watt/óra (ugyanis ez a fogyasztás mércéje, illetve ennek 1000es testvére a kw/h) namost ha az a 65W TDP a fogyasztást jelölné akkor a gép többi része 27w-al beéri? Gondolkozzunk....Inkább azt mondja meg valaki hogy miért a túlárazás?
Tudják hogy keveset adnak el és azon akarnak nagy hasznot? Vagy tényleg lesz (van?) olyan opció mint régen hogy feloldja a júzer a többi magot és emiatt nem adják alább... ?!?
Szerk.: wiki
Szerk2: kovsol megelőzött...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest