- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
A TDP egy óra maxon járatás után sem a fogyasztást jelenti... dehát ott a wiki link...
Bull1: továbbra is elbeszélünk egymás mellett...
Szeretem a fórumot, csak míg ennek arról kellene szólnia hogy megbeszélünk valamit, addig itt általában csak acsarkodás megy. Soha nem állítottam hogy bárki hülye volna, csak elmondtam az én véleményem. Merthát ez fórum... Kellett nekem hozzászólni...
-
Geffry
aktív tag
Én nem igazán értek a lovakhoz de a TDP a hőleadásra vonatkozik... A watt a teljesítményt mutatja ha jól tévedek és ebből kifolyólag igazából csak azt jelöli hogy ne legyezővel akard hűteni...
Aztán persze lehet hogy tévedek de én összecsinálnám magam ha a procim folyamatosan 125w-ot vagy akárcsak 100at enne... hiába csökkentik a közmű díjakatSzemélyszerint egy nem tuningos
tehát PH-s szemszögből "sz@r" 65W TDP-jű energiatakarékos CPU-t nyúzok. Lemértem a gép fogyasztását megfelelő eszközzel. Üresjáratban 92 watt/óra (ugyanis ez a fogyasztás mércéje, illetve ennek 1000es testvére a kw/h) namost ha az a 65W TDP a fogyasztást jelölné akkor a gép többi része 27w-al beéri? Gondolkozzunk....Inkább azt mondja meg valaki hogy miért a túlárazás?
Tudják hogy keveset adnak el és azon akarnak nagy hasznot? Vagy tényleg lesz (van?) olyan opció mint régen hogy feloldja a júzer a többi magot és emiatt nem adják alább... ?!?
Szerk.: wiki
Szerk2: kovsol megelőzött...
-
Geffry
aktív tag
Sajnos nekem is ez a problémám... Bár nem tartozok azok közé akiknek szükségük van, 17 magra, de ha váltanék én is a 6 magos szériából csemegéznék mert egyszerűen nem éri meg a 4est venni
Nem tudom felfogni mi lehet az oka.
Ha belőttek volna neki egy kellemes 20k körüli árat, szvsz ez lenne a volkswagen a procik közt. Olcsó és erős. Én tuti megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a Vishera kódnevű lapkára cseréli a korábbi Zambezi chipet.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest