- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel-0101
aktív tag
egy kwh t megnéznék éves szinten.
-
gyeniko
őstag
íElvileg igazad van, de a gondolatsor messzire vezet, mert számtalan olyan elektromos kütyüt használunk, ami nem létszükséglet és/vagy van mechanikusan múködő megfelelője. Pl., ha elektromos autóval közlekedsz kerékpár, vagy tömegközlekedés helyett, az 16-22 kWh elektromos energiát igényel 100 km-enként, vagy elektromos rollerrel/kerékpárral jársz a hagyományos bicaj helyett, vagy nyomtatót használsz mechanikus írógép helyett. Ugyanez az irány az ambilight-es Philips TV, az összes hangulat világítás a lakásban, az elektromos garázs kapu, stb. Nehéz pontosan definiálni, hogy mi a valóban szükséges: ha valaki projektorral vetít, vagy 82" TV-t néz, ráadásul 1000 W-os trafóval szerelt hm erősítőn hallgatja hozzá a hangot, az nyilvánvalóan nem létszükséglet, de mégis.
-
Yodafon
őstag
Hat nem tom nekem fajna a gondolat h tok foloslegesen van bekapcsolva a tv csak azert h vmi festmenyhatasu kepet mutasson foloslegesen fogyasztva ezzel tobblet aramot es szennyezve az am is szar kornyezetunket...
-
gyeniko
őstag
Amikor nincs senki a helyiségben, kikapcsol a kép, ezzel csökkenti a fogyasztást és a beégés veszélyt. Az LCD beégéséhez nagyon sok órát kellene ugyanannak a statikus tartalomnak lennie a képen. A képeket váltogatni tudja, így kevésbé unalmas. Az ára viszont húzós, a 2020-as modell műszakilag a Q70T-hez áll közel, viszont lista áron majdnem 50%-kal drágább.
-
Ma voltam a Médiában is, nem tv ügyben és ott láttam egy nagyon "cuki" lapos, majdnem fényképkeret tv-t - amin feltünt, hogy nincs márkajelzés! Mondom fasza!
Majd jött a kis tévére a NAGY ÁR! Úgy gondolom nem volt 32-es, és 132ezer!
Szóval a kis drága - drága! -
Nagyon bejön. remélem tudok venni egyszer egyet.
-
S ha ez még színes e-ink -ként is működhetne egyszer...
-
mepet
addikt
Emlékszem hogy elámultam, mikor ilyet láttam az Antitrust bízd a hackerre című filmben a főgonosz "billgates" villájában. Akkoriban nagyot ütött. Igazából szuper ötlet, csak az emberiség agyába beleégett, hogy a digitális képkeret az egy nagyon gagyi, rossz betekintési szögű egyenetlen fényerejű ~10 inches nézhetetlen fos, amit nem győzött a kukába kihordani az a szerencsétlen, aki ilyet kapott ajándékba.
Csodálkozom is, hogy Frame-nek, tehát rosszemlékű digit képkeretnek csúfolják. Nem Wall volt ez régebben, pont az imént említett okból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest