Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel-0101
aktív tag
egy kwh t megnéznék éves szinten.
-
gyeniko
őstag
íElvileg igazad van, de a gondolatsor messzire vezet, mert számtalan olyan elektromos kütyüt használunk, ami nem létszükséglet és/vagy van mechanikusan múködő megfelelője. Pl., ha elektromos autóval közlekedsz kerékpár, vagy tömegközlekedés helyett, az 16-22 kWh elektromos energiát igényel 100 km-enként, vagy elektromos rollerrel/kerékpárral jársz a hagyományos bicaj helyett, vagy nyomtatót használsz mechanikus írógép helyett. Ugyanez az irány az ambilight-es Philips TV, az összes hangulat világítás a lakásban, az elektromos garázs kapu, stb. Nehéz pontosan definiálni, hogy mi a valóban szükséges: ha valaki projektorral vetít, vagy 82" TV-t néz, ráadásul 1000 W-os trafóval szerelt hm erősítőn hallgatja hozzá a hangot, az nyilvánvalóan nem létszükséglet, de mégis.
-
Yodafon
őstag
Hat nem tom nekem fajna a gondolat h tok foloslegesen van bekapcsolva a tv csak azert h vmi festmenyhatasu kepet mutasson foloslegesen fogyasztva ezzel tobblet aramot es szennyezve az am is szar kornyezetunket...
-
gyeniko
őstag
Amikor nincs senki a helyiségben, kikapcsol a kép, ezzel csökkenti a fogyasztást és a beégés veszélyt. Az LCD beégéséhez nagyon sok órát kellene ugyanannak a statikus tartalomnak lennie a képen. A képeket váltogatni tudja, így kevésbé unalmas. Az ára viszont húzós, a 2020-as modell műszakilag a Q70T-hez áll közel, viszont lista áron majdnem 50%-kal drágább.
-
Ma voltam a Médiában is, nem tv ügyben és ott láttam egy nagyon "cuki" lapos, majdnem fényképkeret tv-t - amin feltünt, hogy nincs márkajelzés! Mondom fasza!
Majd jött a kis tévére a NAGY ÁR! Úgy gondolom nem volt 32-es, és 132ezer!
Szóval a kis drága - drága! -
Nagyon bejön. remélem tudok venni egyszer egyet.
-
S ha ez még színes e-ink -ként is működhetne egyszer...
-
mepet
addikt
Emlékszem hogy elámultam, mikor ilyet láttam az Antitrust bízd a hackerre című filmben a főgonosz "billgates" villájában. Akkoriban nagyot ütött. Igazából szuper ötlet, csak az emberiség agyába beleégett, hogy a digitális képkeret az egy nagyon gagyi, rossz betekintési szögű egyenetlen fényerejű ~10 inches nézhetetlen fos, amit nem győzött a kukába kihordani az a szerencsétlen, aki ilyet kapott ajándékba.
Csodálkozom is, hogy Frame-nek, tehát rosszemlékű digit képkeretnek csúfolják. Nem Wall volt ez régebben, pont az imént említett okból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Még inkább hagyományos képet idéz az idei verzió, amely öt új színben érhető el.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vigneau interaktív lokálblogja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest