- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mdv
csendes tag
józan paraszt ész: miért rakná fel a saját termékét a májkroszoft a steamre, ha már ezer éve azon szenved, hogy saját digitális boltja legyen.
-
TOM-202
senior tag
Az nagy blama lenne az MS-től. De az is lehet hogy úgy gondolják ezzel a lépéssel nagyobb lesz az elterjedtsége a statisztikai adatok szerint.
Egyébként meg nekem a Halo egyáltalán nem hiányzik a PC-ről. Az első két résszel eljátszogattam ugyan, de a további átportolt részek nélkül én is köszönöm szépen de jól elvagyok másokkal.
-
CocooN-z
őstag
mondjuk kár érte
-
hoax
senior tag
Nesze!
Egyetek PC tulajok! Milyen szerencse, hogy legalább ez a csodálatos Windows megmarad nekünk PC exkluzívnak! Mi...?! -
Aucor
senior tag
Szóval Halo az nem lesz, de Audiosurf klón az lesz? Ezen most sírjak vagy nevessek...?
-
Gergosz2
veterán
Hát nem tudom , hogy mutatna most egy 2007-es konzolos játék átportolva pc-re.
Sokan szidnák a grafikát az biztos.A halo 2 is elég ocsmány volt pc-n :S
-
olbaidhun
őstag
+1
vicc a microsoft...
-
djculture
félisten
Dyad nagyon fontos pc-re ilyen arcade játékokból már tele a padlás.
-
waithEard
őstag
De unom már ezt a herce-hurcát, a Halo sorozat körül...
kíváncsi lennék, a drága Microsoftnak mennyi köze van az ilyen hírek felröppenéséhez? -
csakdzsó
tag
Én még bízom a Halo3 pc-re portolásában,bár erre egyre kevesebb az esély.Talán az első rész volt a legjobb,a második és a harmadik rész már más jellegű,kicsit lassabb.Gáz hogy a többi részben nincs Master Chief.
-
ASTON117
tag
Van olyan akinek csak PC-je van és halo fan? Szerintem aki eleinte az volt már rég feladta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest