Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem gáz hogy pont hogy nem a grafikáról beszéltem? Vagyis arról hogy az eyecandy fizika nem érdekel, inkább normális játékmenetre kiható fizikát szeretnék látni pl havokkal.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
-
echterion
nagyúr
Érdekes probléma. Nekem nem nem voltak ilyen gondjaim szerencsére (vagy nem szerencse kérdése volt, ki tudja...) a 4830-cal. Bár nekem "csak" HD Ready TV-m van, 1024*768-as felbontással. Mindig elsőre jó lett a TV képe, semmit sem kellett állítani. Pedig rendszeresen csináltam azt, hogya TV-n ment a film, a monitoron meg net vagy játék, vagy egyéb ilyesmi dolog. A mostani kártyámmal van egy olyan bajom, hogy a TV-t ismeri fel valamiért elsődleges monitornak. De mondjuk ez az Atival is meg volt. Nem tudom, hol tudnám rávenni a win7-et arra, hogy a monitort lássa elsődlegesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8 (83AU0056HV)
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest