- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Projektor topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amennyit pl a Tomb Raider adott hozzá nekem, nem, nem újdonság. Középlátványos kiegészítés, de nem több.
"A jelenlegi és közeljövőben elérhető VR-t a Trek holoszobával összepárosítani azért nagyon-nagyon erős fantázia dolga"
Látom elkerülte a figyelmed, hogy arra utaltam hogy maga a virtuális, értsd nem valós világokban való jelenlét baromi régi igény. A technikai kivitelezés párhuzamjairól nem szóltam egy szót sem, mint ahogy arról sem hogy mennyi érzékszervet kell még a későbbiekben becsapni. Szóval még egyszer: a nem valós világokban való jelenlét igénye az, ami régóta megvan az embereknél, és nem, nem egyszerre fog megtörténni, hanem fokozatosan. Mivel viszont az információink jelentős részét szerezzük látás és hallás útján, ráadásul ezt a legkönnyebb becsapni, így logikus hogy itt kell kezdeni, és nem ott, amikor már optika megy az agyadba."A 600-800 dolláros Vive és Rift mellé kell egy alsó hangon cirka 1500-2000 dolláros számítógép."
Egyrészt 1500 dollárért kapsz olyan gépet ÉS szemüveget pl az oculusnál, ami megfelelő (tehát nem 2-3000 dollárokról beszélünk mint MINIMÁLIS belépési szint), illetve ez van most, jövőre olcsóbb lesz, két év múlva még olcsóbb az olyan gép, ami képes ezt futtatni. Ráadásul ma sem mondanám az érdeklődők (!) és kezdeti célközönség (!) körében hogy ritka lenne az ehhez szükséges pc eleve megléte."Pont ezért várható, hogy a Sony megoldása fog leginkább elterjedni, mert kb. fele ennyibe fog fájni."
Ezt senki sem vitatta. Ezért fogynak a konzolok is jól, mert van aki nem akar és/vagy nem tud többet áldozni a hobbijáért, mint egy konzol ára. Nincs ezzel gond, attól hogy sokan kisfogyasztású családi autót akarnak, még van piaca a sportkocsiknak."Ez már reálisabb hozzáállás, mint a korábbi hsz.-ben volt, azért gondolom belátod. "
Én végig ezt is mondtam. Nem csodát várok, hanem látom mire képes a 2014-es DK2, látom milyen lehetőségek vannak benne, és ez messze több mint amire anno a vfx1 volt képes. Messze jobb a végső élmény, és ezt már a random mezei nem hc gamer emberek is átkozottul élvezték. Tízezrével.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Jon Peddie Research és az IHS is némileg váratlan adatokat terített.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest