Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Woodoo
tag
Off téma, de kicsit kapcsolódik ide is.. Arra lennék kiváncsi, hogy a páromnak integrált 7xxx szériás dedikált gpu van a laptopjában amivel win7 alatt játszik, win 10 dx 12 alatt kifort már a driver annyira, hogy gond nélkül lássák és használják a gput a programok vagy erre még várni kell? Mik a tapasztalatok etéren?
-
bozont
veterán
Én úgy értelmezem, hogy ez a swapchain kell hogy UWP alatt működjön a két gyártó megoldása (amik amúgy egy uwp mentes játékban gond nélkül működnek).
Viszont ha jól értem, akkor a fejlesztő dönti el, hogy beépíti-e és mit engedélyez? Mert akkor ez megint egy fegyver az nV-nek a G-sync only játékokhoz. -
Messen
csendes tag
Lássuk, jól értem-e. Az AMD kiadott egy saját megoldást, és az NV is természetesen kiadott egy sajátot. Erre jött az MS, és azt mondta: "egy frászt fogok én két felé fejleszteni, támogassátok az én API-mat!" És lőn SwapChain, amivel lefordulnak a programok, és az AMD/NV meg elmehet a búsba a saját API-jaikkal.
Jól értettem? -
törölt tag
válasz
SpongyaBob #5 üzenetére
Az AB fejlesztőjének kéne dx12 supportot rakni az rtss-be.
-
SpongyaBob
veterán
Egyébként erre lesz megoldás a későbbiekben a MS-től vagy fölösleges várni és rakjam fel az említett programok valamelyikét? Az Action!-t egyébként próbáltam, egész jó, de ha az Afterburner tudná az nem lenne hátrány..
(#6) Szaby59 Tehát akkor egy AB frissítés kellene csak és annyi?
-
.LnB
titán
Féltem nagyon ettől az UWP dologtól, mert a korábban megjelent játékokkal volt sok baj. Ezért el is terveztem, hogy megvárom a Forza 6 Apex-et, az jó teszt lesz mind az UWP, mind a DX12-re vonatkozóan. És nagyon pozitív lett a dolog. Szépen fut az Apex, nincs vele semmi gondom. Viszont, én úgy emlékszem, hogy az Apex beállításai között már ott van a Vsync kikapcsolásának lehetősége. Nem kapcsolgattam de akkor az még nem működik míg nem patchelik?
-
Pocok256
veterán
Gondolom fps kijelzés még mindig nincs ...
-
icp1970
senior tag
"(NVIDIA Optimus és AMD Enduro) operáló notebookok felhasználóinak most sincs szerencséje, ugyanis számukra az új UWP Swapchain API-k még nem használhatók," na ez a gond.nem is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest