Új hozzászólás Aktív témák
-
A filmekre nem gondoltam, amikor volt még okostelefonom, akkor is maximum játszottam rajtuk (oldalnézetes egyszerű cuccokkal). Gondolom akkor kitűnik a kommentemből, hogy jelenleg olyan telefonom van, ami aktív használattal kibír másfél hetet...
-
JoolsNOS
veterán
Én pl hosszabb úton, reptéren várakozva szoktam filmet nézni. (és szerintem nem olyan mintha csövön néznéd) Nekem a 4.6os xperia sp olyan mintha kb 2-3 méterről néznék egy 42 colos tv-t. Utazás közben az nem rossz. Nameg ott a sok demo program, amiben ugye körbe tudsz nézni. Azok is leköthetik az embert egy időre.
-
halaszlo
csendes tag
Ezeket nem lehet valahol kipróbálni? Amíg ilyeneket olvasok, hogy "olyan, mintha egy csövön nézném", addig egy fillért sem szeretnék adni érte. Majd ha annyira kiforrott ez a technika, hogy tényleg nyújtja a "benne vagyok" érzést, akkor hajlandó lennék nagyobb összeget is kiadni érte, de addig nem. Főleg úgy nem, hogy nem próbálom ki előtte. Mert a legtöbbször más a látványos reklám és más a valóság...
-
Ezeknek amúgy mi értelme van? Úgy értem, hogy az Oculust támogatom, mert gaming meg ilyesmi, de telefonra is lennének ennyire komoly játékok?
-
twollah1976
őstag
válasz
Komplikato #11 üzenetére
Hülyeséget beszéltem ha jól rémlik akkor már kapható BT-s tapipad.
-
Komplikato
veterán
"Ezekkel a mobil VR setekkel az baj, hogy nincs teljes pozicióérzékelés."
Ez fura mert ez állítólag azért ilyen mocskos drága és azért Oculus fejlesztés, mert ebben van. Akkor ez kamu infó? Mert ezen esetben a 200 dolláros ár egy sokkal olcsóbb mobil cucchoz képest miért is van? -
Komplikato
veterán
válasz
twollah1976 #9 üzenetére
Van egy azt hiszem Kickstarter projekt egy hüvelykujj körmére tehető BT touchpaddal kapcsolatban, szóval igény már biztos van ilyenekre.
[link]
-
twollah1976
őstag
Netezni lehet vele?
Döglenék az ágyban és a különálló tapipaddal irányítanám a cuccot. -
emre33
addikt
Magyarországon fogja ezt forgalmazni valaki?
-
Hiftu
senior tag
Ezekkel a mobil VR setekkel az baj, hogy nincs teljes pozicióérzékelés.
Egyes embereknél rosszullétig fajulhat a használata. -
falijja
őstag
Na jöhet majd a teszt theVR...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Galaxy S6 és S6 edge készülékekkel használható kiegészítőt is Oculus segítségével tervezte a dél-koreai óriás.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest