Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem, rohadtul nem mindegy, hogy fenn kell tarts egy alaplapra(meg egyébre) egy gyártósort vagy egy raktárban porosodnak, a költségkülönbség csillagászati."
Várjál kiemelem:
"folyamatos gyártással oldják-e meg, az a téma szempontjából részletkérdés"
"Nem mutattál egyetlen egy esetet se ahol egy másik gyártó elavult konfigurációt kínál megvételre a legújabb mellet, nyilván mert nem létezik ilyen és csak hülyeségeket beszélsz."
Nem is állítottam olyat, hogy elavult konfigurációt kínálna bárki is. Azt állítottam, hogy a maintenance kifutásáig rendelkezésre kell állnia a típusnak."Apple az egyetlen aki elavult szart árul brutál túlárazva, és ennek semmi köze ahhoz a maszlaghoz amit itt összehordtál..."
Elmagyaráztam, hogy miért tartja az Apple műsoron a MacPro-kat, innentól ugyanazokat a köröket futjuk. Ami a "túlárazásást" illeti: valami akkor van túlárazva, ha a magas ára miatt nem veszik, a MacPro-kat meg nyilván nem árulnák, ha nem érné meg az Apple-nek.
"Halvány lila fogalmad sincs az enterprise IT-ről és te gyerekezel le valakit aki 20+ éve ebben dolgozik."
Nem tudom, hogy hol dolgozol és mit és őszintén szólva nem is érdekel, de ha félmondatos benyögésekkel kommunikálsz, abból azt a következtetést vonom le, hogy nem éltél még sokat. A rád nézve kedvezőbb verzióból indultam ki, elnézést ha tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Geekbench adatbázisából kiderült, hogy nem túlzott az Apple, valóban az élmezőnybe tartozik az új SoC.
- Projektor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Billentyűzet gondom van
- Politika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel i7 9700K
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest