Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vicze #266 üzenetére

"Nem, rohadtul nem mindegy, hogy fenn kell tarts egy alaplapra(meg egyébre) egy gyártósort vagy egy raktárban porosodnak, a költségkülönbség csillagászati."

Várjál kiemelem:

"folyamatos gyártással oldják-e meg, az a téma szempontjából részletkérdés"

"Nem mutattál egyetlen egy esetet se ahol egy másik gyártó elavult konfigurációt kínál megvételre a legújabb mellet, nyilván mert nem létezik ilyen és csak hülyeségeket beszélsz."

Nem is állítottam olyat, hogy elavult konfigurációt kínálna bárki is. Azt állítottam, hogy a maintenance kifutásáig rendelkezésre kell állnia a típusnak.

"Apple az egyetlen aki elavult szart árul brutál túlárazva, és ennek semmi köze ahhoz a maszlaghoz amit itt összehordtál..."

Elmagyaráztam, hogy miért tartja az Apple műsoron a MacPro-kat, innentól ugyanazokat a köröket futjuk. Ami a "túlárazásást" illeti: valami akkor van túlárazva, ha a magas ára miatt nem veszik, a MacPro-kat meg nyilván nem árulnák, ha nem érné meg az Apple-nek.

"Halvány lila fogalmad sincs az enterprise IT-ről és te gyerekezel le valakit aki 20+ éve ebben dolgozik."

Nem tudom, hogy hol dolgozol és mit és őszintén szólva nem is érdekel, de ha félmondatos benyögésekkel kommunikálsz, abból azt a következtetést vonom le, hogy nem éltél még sokat. A rád nézve kedvezőbb verzióból indultam ki, elnézést ha tévedtem.

Új hozzászólás Aktív témák