Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nyilván azt írtam, hogy sima userek, soha senki, semmikor nem forgat kernelt, vagy valamibe bele kellett kötni? Mert akkor felesleges volt a komment... Vagy???
Akkor ezek szerint szerinted a sima userek minden nap forgatnak egy kernelt, mert csak? Ja nem ez ugyanolyan kijelentés volt mint a tied...
Aztán meg a packet filter az egy nagyon elterjedt cucc linuxon, kb mint a grsec, van aki használja, de szerintem a iptables egy okosabb, és logikusabb dolog, mint a pf. Hangsúlyozom szerintem, mert aki a cisco-s acl logikához szokott, annak a pf nyilván kézre esik.
Ez olyan kijelentés volt, mint mikor a notebook topikban minden cégvezető egy f@sz mert nem értik hogy jancsikának nvidia geforce GTX 1080 kell otthonra porszívózáshoz, akkor mindenkinek ilyen kell, és csak ilyen gépeket kell gyártani, hiszen ebből a típusú felhasználóból kb 10000-ed annyi van, mint irodai felhasználóból,
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest