Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
orion1025 #40 üzenetére
Nekem sokkal jobban bejöttek mint ez a Codies féle, itt kb a 12-ig még tetszett is, de utána, amilyen hibák voltak, az szégyen.
Emlékszem azt beszéltük a topikban ha több fps-ed van, akkor gyorsabb tudsz lenni, meg a parc fermé miatt megette a gumit pár kör alatt a játék, de lehetne még sorolni, a 14 pedig... -
cyberkind
félisten
Pont ez a bajom, újfent semmi értelmes változás, én ezt vártam volna nagyon, hogy lassítva visszanézem ahogy darabokra szedem a kocsit, így ezt se veszem meg.
Az pedig hogy reális fizika meg társai lesz, újfent kétségbe vonom, amióta a Codies-nál a jog, olyan mintha elfelejtettek volna fejleszteni, és egy helyben toporognának, a DiRT széria meg szépen ment a süllyesztőbe, méghozzá pont az amiért a Codies Codies volt, WRC gondolom tervben sincs így, pedig az kéne még.A Grid törésmodellje a Formula autókon kívül tökély volt, még a mai napig is megállja a helyét, ilyet sehol se találok, sőt nekem a DiRT 1-ben is tökéletes volt.
Nem tudom hogy a vezetőséggel mi van, de így nem lesz ez hosszútávú öröm, egyszer elmennek az F1 jogok, én annak örülnék, mert a Sony ehhez is nagyon jól értett, minden rész egy mestermű volt, csupán PS2 kellett hozzá.
-
-
cyberkind
félisten
Aha, én úgy értettem a kérdést hogy ebben a játékban mi lesz a nextgen, nem úgy hogy mit jelent ez a két szó.
1080p 60fps?De még mielőtt sikeresen elszalad valakivel a ló, én abbahagyom a veled való tárgyalást, itt is, meg az Xbone topicban is, úgy is rühellem az újraregeket.
-
cyberkind
félisten
Ezt pont te mondod, de ha már mondod, miért is nextgen a nextgen?
Nem tudom miért várod te is ezt a játékot, azonkívül hogy F1, semmi új nincs benne, kár hogy nem exkluzív cím mint anno, a Sony tökéletesen bánt ezzel is.Te pedig csak óvatosan írogass, nehogy lebuktasson egyszer a stílusod, hogy aztán ismét újraregelj és bent próbálj maradni, bár ennek se értem mi az értelme.
Strezi
Mikor jön egy rendes DiRT amiben hanyagolva lesz Block meg a bandája, és a rallyn meg a versenyeken lesz a hangsúly?
-
cyberkind
félisten
Nem tudom mitől nextgen, tán az 1080p és 60fps-től?
Mert ezenkívül más nem változik a Codies jó szokásához híven, ja, és szó sincs új motorról, ez még mindig a jó öreg toldozgatott-foltozgatott EGO engine a javából, így nincs több kérdés, szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest